lasermed

•  
    • 6 mesaje
    21 Apr 2005, 22:35
    0 0
    bune eve-lor!stie cineva un ginecolog bun la clinica LASERMED?MERSI
  •  
    • 109 mesaje
    22 Apr 2005, 00:06
    0 0
    buna!

eu am fost la lasermed acum doi ani( e ceva de-atunci),la ginecologie si am fost consultata de o tanara doctorita care mi-a facut impresie buna.

toate bune si frumoase, insa problema nu-mi trecuse dupa tratament, asa ca m-am dus din nou. ce sa vezi? imi spune ca asta e!

mi s-a parut cam putin experimentata( sunt diplomata), mai bine alegi alta clinica sau, de ce nu, spitalul universitar sau clinica victor babes.

bafta!
  •  
    • 52 mesaje
    22 Apr 2005, 10:53
    0 0
    Eu am fost la lasermed, pt a scapa de niste alunite de pe fata, sunt nemultumita si acum, mi-au ramas urme si nu sunt prea profesionisti, lasa pacientul sa astepte si o ora, chiar daca ai facut o programare in prealabil La ginecologie nu am fost, dar oricum am ramas cu o impresie f proaspta despre aceasta clinica! Iti recomand sa mergi la Spitalul Universitar la Ambulatoriu, e o clinica noua, nu astepti mult, curatenie si civilizatie si medici intr-adevar profesionisti. Intreaba de dr. Badea Mihaela, la receptie, nu stiu daca mai e...eu nu am mai fost de mult la ea, dar era intr-adevar exceptionala, blanda si calma, cu o mana usora, e prezenta calda care iti inspira siguranta. Alti medici nu stiu, sorry
  •  
    • 94 mesaje
    23 Apr 2005, 07:47
    1 0
    buna,eu am avut o problema foarte grava care mi-a fost depistata la un control la Parhon; endocrinologul meu mi-a recomandat un medic ginecolog care s-a dovedit a fi foarte bun,practic m-a salvat cand nimeni nu voia sa se mai bage.Daca te intereseaza spune-mi si iti dau informatii mai multe despre el.