ajutor-acnee!
-
0 0dragele mele,
de vreo 2 ani ma confrunt cu o problema ingrozitoare! mi-au aparut pe fata niste pustule dureroase, care s-au inmultit , la care mi-e imposibil sa umblu! la inceput au aparut numai in zona barbiei apoi s-au extins. pe nas pe obraji, pe frunte. sunt subcutanate, dispar f foarte greu, . am fost la doctor si mi-a spus ca am o infectie cu un stafilococ si am facut autovaccin. degeaba. m-am dat cu zeci de mii de alifii, am luat antibiotice! degeaba!
am facut laserterapie. in timp s-a mai ameliorat dar am ramas cu ceva urme si gauri pe fata, plus ca din cand in cand, hop, mai apare cate una! ma simt disperata, imi vine sa nu mai ies din casa, imi vine sa-mi iau concediu medical sa nu ma mai duc la serviciu! CE SA FAC??? ma simt groaznic, mi se pare ca nu mai am nici o speranta, mi se pare ca nimic din ceea ce as face ca sa arat bine nu mai are nici un rost atata vreme cat fata mea arata cum arata! m-am si ingrasat in ultimul timp, nu mai fac sport, nu-mi mai pasa cum ma imbrac! va rog ajutati-ma ! nu beneficiez de bani pentru tratamente scumpe. multumes -
Pe site-ul revistei Formula As (www.formula-as.r
:
"Cu ceva timp in urma, tot in "Formula AS", a fost pusa in discutia cititorilor tratarea acneei. S-a recomandat tratamentul cu Mibazon, care se gaseste in farmaciile de uz veterinar. L-am recomandat si eu unei tinere studente care avea fata plina de cosuri purpurii si cosuri negre. Dupa un timp, m-am intalnit cu ea si nu-mi venea sa cred cum arata. Avea tenul curat, sanatos, catifelat. Asa ca va dau acelasi sfat si dvs. Incercati mai intai pe o mica portiune a fetei. Atentie: nu consumati mancaruri grase si condimente iuti, ci cat mai multe salate si sucuri din cruditati (sfecla rosie, morcovi, telina etc.). De asemenea, beti cat mai mult ceai de urzica, pentru curatarea sangelui. Multa sanatate!"
Asta este raspunsul unei cititoare revistei Formula As.
Iti doresc mult noroc! -
Incearca sa te duci in Bucuresti la policlinica LaserMed lacabinetul de dermatologie. Au medici competenti, fratele meu dupa ce a umblat un an de zile pe la tot felul de dermatologi s-a dus la ei si aici i-au gasit leacul. Au si o pagina pe Inet www.lasermed.ro in care prezinta pe scurt cabinetele.
Daca folosesti tot felul de unguente recomandate dupa ureche si dupa auzite risti sa strici mai mult. Bafta. -
Eu,acum,fac un tratament cu un aparat care se numeste BIOPTRON,pentru alta afectiune.
Am intilnit, acolo ,persoane,care faceau tratament tot cu acel aparat,
dar pentru acnee.
Am vazut,la acel cabinet,,sau cum se numesc
,oricum niste fotografii care aratau
persoane tratate de acnee.
Eu sunt din Iasi si daca esti cumva tot din aceasta localitate, trimite-mi un
mesaj privat si-ti spun unde este cabinetul respectiv.
Pretul nu e mare. -
Prietenul meu a fost operat la Lasermed.In afara de faptul ca i-au indepartat niste chisti(are acnee nodulochistica),operatie care a costat foarte mult nu s-a intamplat nimic.Chiar si dupa o operatie cu laser problemele pot recidiva.Asta i s-a spus de la inceput.Rezultate mai bune a avut dupa ce a folosit lotiunea de care iti spuneam si care nu face altceva decat sa curete pielea foarte bine.Este antiseptica si nu face rau in nici un caz.Cred ca ar trebui sa descoperi cauza problemei tale.