Menstratie sau nu?

•  
    • 4 mesaje
    17 Feb 2015, 21:20
    0 0
    Buna seara..as vrea sa va adresez o intrebare deoarece sunt stresata..astazi mi-a venit mestruatia..nu stiu sa va spun exact daca a intarzaiat sau nu deoarece am pierdut calendarul dar  astazi am vazut pe lenjerie o pata de culoare rosie..dar nu foarte intensa.. de atunci sangerez doar cand merg la toaleta.. dureri de burta am ..
    precizez ca am avut contacte neprotejate dar fara ca prietenul meu sa isi termine "treaba " ..stiti voi :) ..poate fi vorba de o sarcina ..?
  •  
    • 5609 mesaje
    18 Feb 2015, 01:11
    0 0
    anca00 said:Buna seara..as vrea sa va adresez o intrebare deoarece sunt stresata..astazi mi-a venit mestruatia..nu stiu sa va spun exact daca a intarzaiat sau nu deoarece am pierdut calendarul dar  astazi am vazut pe lenjerie o pata de culoare rosie..dar nu foarte intensa.. de atunci sangerez doar cand merg la toaleta.. dureri de burta am ..
    precizez ca am avut contacte neprotejate dar fara ca prietenul meu sa isi termine "treaba " ..stiti voi ..poate fi vorba de o sarcina ..?

Anca, sexul neprotejat duce la sarcini nedorite sau la infectarea cu boli cu transmitere sexuala BTS!

Tu nu stiai ca se poate ramane insarcinata si daca  barbatul nu ejaculeaza in interiorul tau?
    De lichidul pre-ejaculator ai auzit?

Stiai ca penisul barbatului elimina 2-3 picaturi de lichid in primele 10 secunde cand este introdus in vaginul femeii, cu rol de lubrefiere?
    Uneori aceste picaturi contin sperma, care automat se scurg in vagin in timpul sexului.
    Deci, daca sexul neprotejat a avut loc in perioada fertila a ta (ovulatie) atunci, ai si sanse mari sa ramai gravida, chiar daca el nu a ejaculat in vaginul tau, lichidul pre-ejaculator ar putea la fel de bine sa o faca!
    Se mai stie ca,  nidarea unui ovul fecundat, produce uneori sangerari minore in luna imediat urmatoare, cam la data cand trebuia sa-ti vina ciclul menstrual.

Ca sa fii sigura, fa un test de sarcina peste 4-5  zile.