dezechilibru hormonal sau ... ?

•  
    • 16 mesaje
    15 Feb 2015, 19:15
    0 0
    multumesc anticipat cerora, care au timp sa arunce o privire aici si sa-si exprime opinia. Pana in luna decembrie am avut o menstruatie perfect normala. Am avut undeva in jurul Craciunului iar in ianuarie.. pauza. Nimic. Acum pe 10 februarie mi-a venit, dar a fost mult mai scazuta ca si cantitate si a durut vreo 3 zile. In mod normal, dureaza 5-6 zile. Teste de sarcina am facut si au iesit negative. cand mi-am facut analizele in decembrie, totul a iesit perfect. Daca nu e o sarcina, ce altceva poate fi? Nu am avut cine stie ce stres in ultimele luni. Poate un dezechilibru hormonal? Multumesc :)
  •  
    • 24 mesaje
    15 Feb 2015, 21:32
    0 0
    se mai intampla. nu trebuie sa te sperii. daca persista sa fie asa atunci mergi si discuta cu un ginecolog sau endocrinolog
  •  
    • 367 mesaje
    16 Feb 2015, 00:27
    0 0
    este foarte important sa ne spui si ce varsta ai si ce analize ai facut in decembrie,motivele dereglarii ciclului sunt multe,o insuficienta ovariana,probleme cu greutatea,o tiroida care nu functioneaza bine,o infectie pelvina,menopauza ,si da,poate fi un dezechilibru hormonal.
  •  
    • 16 mesaje
    16 Feb 2015, 07:30
    0 0
    Am 20 de ani iar cum am spus pana in decembrie nu am patit asa. Am mai avut intarzieri de cateva zile, dar nimic de speriat. In decembrie am facut o analiza completa vitamine, minerale, tiroida, ficat, rinichi. Nu sunt nici slaba, nici grasa, chiar ar mai trebui sa pun cateva kilograme.
  •  
    • 128 mesaje
    17 Feb 2015, 16:21
    0 0
    Buna ziua.Este indicat sa faceti un consult medical si analizele indicate la consult daca este cazul.In unele dezechilibre hormonale este posibil sa fie suficienta administrarea capsulelor Suport premenstrual, 7-10 zile inainte de menstruatie sau pe parcursul intregii luni.Multa sanatate!