Cosmaruri
-
14 Feb 2015, 12:100 0De un an am coșmaruri. Toata lumea are din cand in cand, doar ca la mine e frecvent si mereu despre același lucru: război. Instinctul meu de supraviețuirile cred ca o ia razna cand aude despre asta. De fiecare data devin semi-conștienta si caut moduri noi sa supraviețuiesc. Ma gândesc dese ori si ce sa fac in caz de jafuri, răpiri, calamități naturale , iar de fiecare data cand nu imi iese si mor ma trezesc plângând si nu ma mai pot oprii minute bune. Nu stiu cum sa scap de aceasta fobie, iar faptul ca Putin tot ataca Ucraina nu ma prea ajuta. A mai avut cineva problema asta? Cum ati rezolvat-o? Menționez ca somniferele nu ma ajuta, din contra... Multumesc
-
14 Feb 2015, 13:22Si eu ma aflu in situatia asta si as fi tare curioasa sa gasesc o solutie. La mine se trage de la faptul ca prima mea iesire din tara, in clasa a opta, in Turcia, cu un proiect Comenius, a insemnat plimbari insosita de tancuri si masini blindate (eram in partea asiatica si aveau loc revolte civile). Am cam ramas cu traume, daca pot spune asa..
-
14 Feb 2015, 16:54Visele noastre depind de ceea ce gandim.Trebuie doar sa-ti schimbi gandurile...nu va fi usor.Iti recomand doua carti care m-au ajutat foarte mult
uterea prezentului de Eckhart Tolle si Lasa grijile,incepe sa traiesti de Dale Carnegie.Mai ales a doua te va ajuta foarte mult sa elimini gandurile negative,frica nejustificata.Bafta!
-
14 Feb 2015, 16:58Si inca ceva...Renunta la somnifere,fac mai mult rau decat bine(citeste la efecte secundare).Unele chiar pot da cosmaruri,ganduri de sinucidere...Iti recomand valeriana sau melantonina(eu personal folosesc).