Ma simt mult mai bine

•  
    • 1 mesaje
    9 Feb 2015, 17:03
    0 0
    Buna dragilor,

Am onoarea sa va impartasesc din bucuria mea. Intr-o zi m-am gandit sa-mi schimb stilul de viata. M-am tot gandit cum ar fi sa mananc altfel. Cred ca si voi v-ati gandit  probabil ca sa slabiti. Eu va pot spune doar atat, ca ma simt mult mai bine de cand am inceput sa mananc mult mai sanatos. Azi un produs bio ovaz , maine, diverse seminte, si am inceput sa-mi dau seama ca ma simt mult mai bine. De curand a aparut un site foarte primitor, si am inceput sa gasesc diverse produse bio cat si alternative, incat pot sa-mi pregatesc mancarea dorita. Pot manca orice, Poti manca orice... problema e sa doresti, sa stii cum sa faci, sa te informezi. Fiecare dieta are pierderi si castiguri, dar dieta paleolitica ce am gasito reccent, m-a facut sa ma gandesc ca viata chiar poate fi altfel. Am gasit dulciuri la care toti visam, fara sa ne ingrasam, diversi indulcitori pe care ii putem folosi-cu siguranta ca sunt mult mai sanatosi. Si sa nu uit, preturile sunt pe masura, adica accesibile pentru tot buzunarul. Dieta Paleo ( http://www.biozona.ro/retete-si-tipuri-de-dieta/dieta-paleo ) chiar este o alta viata pentru mine. Gasesc cam tot ce-mi doresc. Viata este altfel cand chiar ne dorim. Digestia functioneaza perfect, ma simt mai linistita, dorm mult mai bine.

Va doresc numai bine, dragilor.
    Acest mesaj a fost editat de către MarinescuAnca: 10 Feb 2015, 10:29