URGENT! ovar stang lipit de uter

•  
    • 7 mesaje
    5 Feb 2015, 21:24
    0 1
    buna seara Evelor! am si eu o foarte mare problema :-( am 19 ani si tocmai ce am fost la un control ginecologic si am aflat ca am ovarul stang lipit de uter. (asta inseamna ca si trompa este la fel). Si  as vrea sa va intreb cele care stiti sau care sunteti intr-o situatie similara cu a mea sau daca cunoasteti situatii similare daca va zis doctorul ca mai puteti sau nu sa aveti copii :-( deci daca mai pot sa concep un copil. Sunt foarte suparata de cand am aflat asta pentru ca eu imi doresc ca pe viitor sa am copii deoarece iubesc f mult copii. Si nu stiti,daca am trompa lipita de uter,atunci inseamna ca e si infundata? offf sunt extrem de suparata :-( Help meeeeee !
  •  
    • 127 mesaje
    13 Feb 2015, 15:15
    0 0
    Buna!! Eu nu am trecut prin ce treci tu, insa am fost diagnosticata cu endometrioza si sansele mele de a concepe un copil sunt destul de mici. Acum merg la doctor Silviu Istoc de la Medicover si am inceput un set de analize pentru fertilitate. Sfatul meu este sa pui aceste intrebari medicului direct, pentru ca el iti poate da raspunsul corect si personalizat. Daca medicul tau care te-a diagosticat nu ti-a oferit toate informatiile de care ai nevoie pentru a stii cat de cat care sunt sansele tale pentru a concepe un copil si in caz ca nu, la ce tratament aplici, atunci este cazul sa il schimbi. Iti las aici site-ul medicului meu, poate esti interesata. http://www.dristoc.ro/ Mult noroc!
  •  
    • 5609 mesaje
    18 Feb 2015, 01:15
    0 0
    ofataoarecare said:buna seara Evelor! am si eu o foarte mare problema am 19 ani si tocmai ce am fost la un control ginecologic si am aflat ca am ovarul stang lipit de uter. (asta inseamna ca si trompa este la fel). Si  as vrea sa va intreb cele care stiti sau care sunteti intr-o situatie similara cu a mea sau daca cunoasteti situatii similare daca va zis doctorul ca mai puteti sau nu sa aveti copii deci daca mai pot sa concep un copil. Sunt foarte suparata de cand am aflat asta pentru ca eu imi doresc ca pe viitor sa am copii deoarece iubesc f mult copii. Si nu stiti,daca am trompa lipita de uter,atunci inseamna ca e si infundata? offf sunt extrem de suparata Help meeeeee !

Nu uita ca mai ai o trompa si un ovar libere!
    Desii sansele de a ramane insarcinata s-au diminuat, poti totusi sa faci copii! 
    Ai nevoie de fapt, de 1 singura trompa si 1 singur ovar, pentru ca sarcina se va dezvolta in uter, nu in alta parte. 

Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 18 Feb 2015, 01:17