Parul

•  
    • 399 mesaje
    20 Apr 2005, 14:42
    0 0
    Buna Evelor.
    M-am decis sa va scriu, poate ma ajutati si imi puteti spune mai multe.......problema mea e ca de o luna mi-a picat parul pe o portiune...e cat o fisa, poate un pic mai mare. Am mai patit acum 9 ani si am facut multe tratamente...nici nu mai stiu care a ajutat. Atunci am divortat....acum nu pot spune ca am mai multe probleme ca de obicei...cele uzuale ale unei femei singure cu un copil. Tb sa mai precizez ca slabesc si ma ingras des. Sa fie asta una din cauze? Mai stit cazuri din astea?? Un sfat, o parere....va rog
  •  
    • 116 mesaje
    20 Apr 2005, 17:34
    0 0
    Pe portiunile unde ti-a cazut parul pune usturoi zdrobit si leaga-ti capul cu un batic. Fa tratamentul la sfarsit de saptamana cand nu iesi din casa. Am auzit si eu de la altii,se pare ca da rezultate uimitoare. De asemenea, cred ca o vitaminizare-mineralizare a organismului nu ti-ar strica. Sigur ai trecut printr-o perioada grea care ti-a slabit organismul. Mai scrie-ne.
  •  
    • 201 mesaje
    20 Apr 2005, 18:47
    0 0
    Dupa cum o descrii tu, poate fi o micoza/tricofitie. Asa ca mai bine du-te repede la doctor.
  •  
    • 1450 mesaje
    20 Apr 2005, 21:28
    0 0
    exact,poate fi o micoza.Spala-te cu Nizoral si fa badijonari pe portiunea goala cu alcool iodat[e f.bun-pui putin pe vata si freci de 2-3 ori pe zi,delicat ca sa nu te arzi]
  •  
    • 399 mesaje
    20 Apr 2005, 22:22
    0 0
    Fetelor, Micoza inseamna ciperca dar nu cred sa fie pt ca atunci cand am avut prima data locuiam cu cineva impreuna si "imparteam" aceasi perna noapte de noapte si el nu a avut nimic. Mersi oricum pt cele care mi=ati scris.!!!
  •  
    • 9835 mesaje
    20 Apr 2005, 22:48
    0 0
    Monica, e foarte posibil sa fie pelada, nu ciuperca si nici altceva care sa se transmita.
    Am mai povestit eu despre ea, mai demult; sotul meu a avut EXACT ceea ce ai descris tu. Adica pelada.

Aparitia peladei are mare legatura cu stresul.
    Nu intotdeauna se vindeca usor si complet, ba chiar se intinde pe suprafete din ce in ce mai mari ale scalpului.

De aceea, te sfatuiesc sa mergi cat mai repede la un medic dermatolog. Pentru ca stiu prin ce a trecut sotul meu pana a reusit sa gaseasca un medic care sa-i prescrie un tratament eficient, si, desigur, daca esti din Bucuresti, iti recomand sa mergi la Dr. Irinel Nedelcu de la Spitalul Colentina.

Suna-l inainte, poate ai nevoie de trimitere de la medicul de familie.
    Dr. Irinel Nedelcu
    Telefon 210.32.45./5673
    092.361.063

Daca vrei, viziteaza si:
    http://www.hairclinic.ro/

Irinel Nedelcu apare acolo chiar pe prima pagina, cu un articol despre cauzele caderii parului. De asemenea, pe site poti gasi informatii despre pelada si alte boli care produc caderea parului.
    Nu te lua dupa ceea ce vezi acolo despre pelada - nu vei ajunge la operatie de implant. Pelada in faze incipiente se trateaza cu niste pastile si frictiuni locale cu o solutie.

Sanatate multa!
  •  
    • 399 mesaje
    20 Apr 2005, 23:22
    0 0
    Donna.....multumesc dar sunt chiar din Baia Mare! Nu stiu cum am sa ajung in Bucuresti dar daca medicul de familie nu ma ajuta tot la voi am sa ajung Cand am avut prima data mi-au spus ca sistemul imunitar imi este scazut si nu stiu cu ce sa-l ajut pt ca sfatul acela cu...." nu te stresa" nu e valabil...totul e pe umerii mei si cam pun la suflet tot ce se intampla cu mine ( cu noi adica fiul meu) . Culmea e ca deja rad de mine!!! Par pe picioare am cat o maimuta dar pe cap imi cade! Noroc ca mai pot rade de necazul meu Sincer nu cred sa fie micoza ( ciuperca) tind sa cred ca altele sunt motivele...la nervi fumez si beau cafea multa...cand sunt mai linistita mananc in rest...slabesc si ma ingras in fuctie de starea mea psihica.......Ups! remediul sa fie poate un psiholog Va pup si multumesc again, Donna!
  •  
    • 9835 mesaje
    20 Apr 2005, 23:42
    0 0
    Pastilele de care iti pomeneam ceva mai sus sunt exact pentru legatura dintre stres si caderea parului. Se numesc Coaxil. Mergi la un dermatolog din orasul tau si, daca iti prescrie altceva, intreaba-l ce parere are despre Coaxil, daca nu cumva ar fi mai bun. Nu este prea ieftin, dar nici extraordinar de scump - si am impresia ca se poate da compensat.
    Solutia pentru frictiuni locale este Revulsinul banal, pe care trebuie sa-l folosesti de 2-3 ori pe zi - frictiuni energice pe zona fara par, dupa care pui o caciulita.