Impotenta
-
2 1Se poate vindeca impotenta sau doar se poate obtine o ameliorare?
-
Buna!!! A facut cineva testare rezerva ovariana? Am saptamana viitoare o programare la clinica Gynera, am vazt pe site ca au o promotie cu 50% reducere in fiecare zi de vineri.Suna bine, ce sa zic...mai ales ca vreau sa fac un bebe pana in 30 de ani. Eram curioasa daca a mai facut cineva asta – daca doare, etc . Mercic!
-
Stan74 -Eu recomand L-arginina (Forever living are cele mai bine produse)
L-arginina este promiţătoare în tratamentul şi prevenirea bolilor cardiovasculare, în tratamentul unor forme de infertilitate masculină şi unele tulburări renale şi este util în accelerarea vindecării rănilor, în anumite circumstanţe.
S-a demonstrat efecte pozitive imunomodulatoare şi anticancerigene.
Există dovezi preliminare că ar putea fi de ajutor la unii barbati cu disfuncţie erectilă şi in altele cu migrene, boli de ficat şi dischinezie biliară.
Acest mesaj a fost editat de către Alexandrina10: -
Buna ziua.Impotenta poate sa fie cauzata de mai multi factori.In caz de anxietate, scaderea libidoului, nivel redus de testosteron se poate administra capsulele Ginseng si branca ursului.Acestea au efect tonic sexual, contribuind la creșterea performanței sexuale, dar este si un bun adaptogen, contribuind la cresterea rezistentei la efort fizic si psihic, este bun stimulent cerebral.Se pot adminsitra in cure de 2 luni cu o luna pauza.Multa sanatate!
Acest mesaj a fost editat de către Medic.Fares: -
Buna
Impotenta este o problema de sanatate care tine atat de fondul psihologic cat si de partea fizica, somatica a organismului.
Principalii factori care duc la aceasta neplacere sunt activitatea sexuala excesiva sau deficitara, carentele nutritionale, stresul, activitatea sedentara si fumatul.
Ce este de facut in acest caz?
Este necesar sa ne schimbam regimul de viata, incluzand in obiceiurile noastre zilnice activitatea fizica, expunerea la soare cand este posibil, activitate sexuala regulata si consumul de alimente sanatoase.
Pe langa aceste recomandari medicina naturista are in ''patrimoniul'' sau o serie de remedii pe baza de plante care folosite rational, intr-o anumita doza si pe o perioada de timp adecvata, are efecte deosebit de bune si de multumitoare.
Adrian Udrea- fitoterapeut, nutritionist- Timisoara
plantevindecatoare@gmail.com