Otetul de mere ca medicament
-
26 Ian 2015, 13:420 0In primul rand va spun sa cumpărați oțet făcut din mere,nu cu aroma de mere,care e mai ieftin si nu are nicio leg cu merele. Ce interesează la oțetul de mere este conținutul in potasiu. Acesta este pt țesuturile moi ce este calciul pt țesuturile tari. Potasiul( K), conferă țesuturilor elasticitate si suplețe.,organismul lupta mai ușor cu bacteriile prin ușurarea hidratării celulelor. Oțetul de mere 2 lingurițe pus in ceai ajuta la pierdere in greutate,evitam oboseala cronica pt ca ajuta la somn,reduce sau înlătura durerile de cap cronice,scade hipertensiunea arteriala,tratează amețelile(1 luna),ajuta prin gargara durerile de gat,ameliorează artrita,dizolva pietrele la rinichi,cu condiția sa nu fie preamari. Din proprie exper va spun ca eu am avut pietre la rinichi,am avut dureri de parca trebuia sa nasc,o piatra era de 2 cm altele mai mici. Am primit medicamente ,după 1 luna ma durea la fel apoi am găsit cartea asta(D.C.Jarvis_Mierea si alte produse naturale,experienta si studiul de o viață a unui medic),am băut 3 ceaiuri pe zi cu 2 lingurițe de oțet de mere,vreo salt,apoi am redus la 2 ceaiuri,2 salt,apoi la 1 ceai pe zi. După 3 luni când am făcut ecografia de a zis ca nu mai am decât nisip. Deci e f bun! Cum constatam lipsa de K in organism:pierderea vioiciunii intelectului,memorie slaba,rezistenta musculara scade si obosim repede,suntem mai sensibili la răceală, adesea simțim mâinile si picioarele reci,predispuși la constipație,nu avem pofta de mâncare chiar grețuri,tăieturile și zgârieturile se vindeca mai greu,avem deseori mâncărimi ale pielii,dinții se strica mai frecvent,pe piele pot apărea coșuri,apar cârcei in mușchi,mai ales la picioare si noaptea,nu avem somn bun,dureri la încheieturi. Cel mai mult K il luamdin:ardei iute,oțet de mere,suc de struguri,mere,afine. Nu va puneți singure diagnosticul de lipsa de potasiu doar la medic pt ca daca e prea mult scade nivelul de sodiu,ele tre sa fie in echilibru . cine are probleme cu stomacul,ulcer etc nu poate folosi oțet,doar mulți minerale cu K_ potasiu. O sa va mai scriu din cartea asta despre miere,alge,iod,ulei de ricin, ulei de porumb,si altele,toate din exper acestui medic. Cartea a apărut la Apimondia in 1976 deci nu stiu unde se poate găsi. Sănătate! naturale,experienta si studiul de o viață a unui medic)
-
27 Ian 2015, 01:40Cui nu- i place ceaiul poate pune oțetul de mere in juma' de pahar cu apa.