in cat timp dispare un chist ovarian????
-
0 0Mentionez k il tratez cu duphaston.e posibil sa dispara in 12 zile (are 3cm)????
-
anabella91 said:Mentionez k il tratez cu duphaston.e posibil sa dispara in 12 zile (are 3cm)????
asociaza si maladite de zmeur , este un produs de la plafar , trebuie luat cel putin trei luni de zile si iti mai recomand si vitamina E , ACESTE TREI PRODUSE IMPREUNA DAU REZULTATE ,eu am avut chist de 7,5 cm voiau sa ma operez si eu l-am micsorat cu aceasta combinatie pana la 1 cm ...ma intreba si ginecologul ce am luat de a scazut asa de bine ! o sa fii uimita de malditele de zmeur , citeste prospectul!
-
Si eu am avut un chist de 3 cm si unul mai mic,am primit același medicament,cu altceva nu m- am tratat ca nu am știut,dar după o luna când mi- a mai făcut ecografia au dispărut. Astea- s chisturi lichide nu- s așa periculoase mai dispar si singure daca nu- s mari,dar de la o anumită vârstă tre sa avem grija sa facem control mai des sa nu se transforme in altceva... Succes si sănătate!
-
Fetelor, eu nu am folosit niciodata mladite de zmeur. Ma confrunt cu aceeasi problema, insa vreau sa apelez la un medic specalizat pentru ca am deja 28 de ani si imi doresc un copil. Tratamentele astea home-made imi par cam inutile, au ajutat pe cineva? Eu m-am informat si am descoperit un medic care-mi inspira multa incredere. Se numeste Silviu Istoc, am tot auzit despre el, l-am vazut si la tv. Este medic la Medicover. A fost cineva vreodata la el la consult? Multumesc.
-
Liviutza09 said:Fetelor, eu nu am folosit niciodata mladite de zmeur. Ma confrunt cu aceeasi problema, insa vreau sa apelez la un medic specalizat pentru ca am deja 28 de ani si imi doresc un copil. Tratamentele astea home-made imi par cam inutile, au ajutat pe cineva? Eu m-am informat si am descoperit un medic care-mi inspira multa incredere. Se numeste Silviu Istoc, am tot auzit despre el, l-am vazut si la tv. Este medic la Medicover. A fost cineva vreodata la el la consult? Multumesc.
citeste prospectul ca nu patesti nimica !nu este home made , nu este preparat in casa , este un gemoderivat fabricat la Dacia Plant ....Extract din mladite de Zmeur
Indicatii:
Adjuvant in tulburari premenstruale (tensiune mamara, dismenoree. etc.), fibrom uterin, chist ovarian, metroragie, menoragie, amenoree, metrita si vaginita; hipogonadism la pubertatea femeilor (amenoree, pilozitate excesiva, nedezvoltarea glandelor mamare); iminenta de avort; tulburari de libidou; imbatranire precoce la femei.
ADMINISTRARE:
30 picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi;
50-70 picaturi, in putina apa, o data pe zi, in asocieri.
CARACTERISTICI:
Adjuvant in tulburari premenstruale (tensiune mamara, dismenoree. etc.), fibrom uterin, chist ovarian, metroragie, menoragie, amenoree, metrita si vaginita; hipogonadism la pubertatea femeilor (amenoree, pilozitate excesiva, nedezvoltarea glandelor mamare); iminenta de avort; tulburari de libidou; imbatranire precoce la femei.
ADMINISTRARE:
30 picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi;
50-70 picaturi, in putina apa, o data pe zi, in asocieri.
COMPOZITIE:
Extract vegetal din mladite de zmeur.
Contine alcool etilic de cereale 33% vol.
Prezentare:
50 ml
Producator:
Dacia-Plant