chist ovarian!!Help

•  
    • 4 mesaje
    21 Ian 2015, 16:56
    2 0
    Buna ziua.Mi sa descoperit de curand un chist ovarian de 3cm.mi sa dat un tratament de 28 de zile cu progesteron.Intrebarea mea este daca pot face sex in tot acest timp sau dupa cat timp de la inceperea tratamentului???Cam in cat timp dispare acest chist??Va rog sa ma ajutaty cu un sfat cred k nu sunt singura kre se confrunta cu asa cva... :(
  •  
    • 5609 mesaje
    21 Ian 2015, 17:07
    1 0
    Tratamentul cu progesteron il iei pe cale orala, nu vaginala, asa-i?
    Da-i cu sexul ca nu-i problema cu medicatia, aia repara la chistul din interior. Cu alte cuvinte, nu sunt interdictii la sex!
  •  
    • 4 mesaje
    21 Ian 2015, 23:07
    0 0
    Le iau pe cale orala.Citisem pe net k dak se sparge chistul e hemoragie interna.oricum erau de mai multe tipuri chistul eu nuj de care am mia spus doctorita dar nu am retinut,oricum a spus k are mai multe chisturi mici inauntru si k sa format pe baza hormonala din cauza lipsei de progesteron.si mai citisem o chestie cum k as putea avea dureri in timpul penetrarii.oricum multumesc pt sfat Maricon!
  •  
    • 4 mesaje
    21 Ian 2015, 23:08
    0 0
    Cred k o sapt voi sta cuminte!
  •  
    • 128 mesaje
    23 Ian 2015, 14:40
    0 0
    Buna ziua.Un remediu natural cu actiune reglatoare hormonala(estrogeni, progesteron) sunt capsulele Suport premenstrual care pot sa fie administrate pe perioada intregii luni.Pentru un tratament naturist adecvat si complet este indicat un consult la un cabinet de fitoterapie.Multa sanatate!
  •  
    • 127 mesaje
    29 Ian 2015, 14:41
    0 0
    Buna! Si sora mea a avut probleme cu un chist ovarian, nu stiu exact ce tratament a luat, dar stiu ca a scapat repede de problema. Nu stiu daca ai voie sau nu sa faci sex in timpul asta, dar daca te ajuta cu ceva, si eu si sora mea mergem la dr Silviu Istoc, in caz ca vrei sa ceri o a doua opinie. Noi am fost intotdeauna multumite de modul in care ne-a tratat, e un medic super ok. bafta!
  •  
    • 12 mesaje
    30 Ian 2015, 13:38
    0 0
    Buna, fetelor! In situatia asta am fost si eu! Este foarte important sa va faceti toate analizele necesare inainte de a trage concluzii false! Prin acest lucru am trecut si eu, pentru ca am luat anticonceptionale 3 ani de zile si eram sigura ca mi-am eliminate toate sansele de a ramane vreodata insarcinata sau de a-mi mentine corpul sanatos . Am luat anticonceptionale fara sa merg la un medic si fara sa stiu ca ele pot produce infertilitate. Am tot auzit zvonuri cum ca nu poti face copii daca iei prea mult timp pastille si eram pe punctual de a ma imbolnavi. Mi-am distrus imunitatea din inconstienta. Insa am fost la clinica Gynera si mi-am facut testul de hormone AMH si rezultatele au fost positive!! Pot ramane insarcinata fara probleme. Medicii s-au comportat foarte bine, avand in vedere faptul ca eram disperata! Va recomand cu caldura clinica Gynera pentru ca s-au purtat exemplar cu mine, tratamentele sunt unice si e foarte bine organizata. Aveti grija!
  •  
    • 12204 mesaje
    30 Ian 2015, 14:12
    0 0
    anabella91 said:Buna ziua.Mi sa descoperit de curand un chist ovarian de 3cm.mi sa dat un tratament de 28 de zile cu progesteron.Intrebarea mea este daca pot face sex in tot acest timp sau dupa cat timp de la inceperea tratamentului???Cam in cat timp dispare acest chist??Va rog sa ma ajutaty cu un sfat cred k nu sunt singura kre se confrunta cu asa cva...

EU iti recomand malditele de zmeur alaturi de tratamentul medicamentos , citeste si tu . 

•  
    • 1 mesaje
    29 Oct 2015, 23:38
    0 0
    Buna! Luna trecuta am avut dureri acute in partea de jos a abdomenului. M-am dus la ginecolog si la ecografia transvaginala mi s-a descoperit un chist de 5 cm. Doctorita m-a sfatuit sa ma operez cat de curand. M-am hotarat totusi sa mai astept o luna (mai mult pentru ca munca nu imi permitea un Weekend prelungit la spital). La urmatoarea vizita ginecologica chistul meu disparuse complet. Fara tratament. Fara laparoscopie. Pur si simplu s-a resorbit de la sine.