ginecolog bun in Timisoara
-
2 0Sper sa ma ajutati sa gasesc un ginecolog bun si cu experienta in Timisoara. Multumesc
-
Pe Dr. Luca o cunoaste si mama mea. A fost medicul ei ginecolog ani buni. Acum ne-am mutat si ii e peste mana sa ajunga pana la ea la cabinet, dar am auzit ca este foarte buna. Ea era multumita pe deplin. Stiti unde am intalnit un medic ginecolog foarte interesat? La policlinica Berceanu, Dr. Alice Patranac. Are o privire aspra, dar este foarte de treaba si isi face meseria cu mult devotament. Va pup fetelor! A, inca ceva, Dr. Vladescu. Este medicul surorii mele si este extrem de incantata!
-
Ca sa ajut cu un update vi-l voi recomanda pe dr Romeo Muntean. Este un diagnostician f bun, stie sa se poarte cu pacientele, sa le explice problema. Imi place mult si faptul ca nu astept aproape deloc inainte de a intra in cabinet. La ora programata ma primeste direct. Este un om bun si dedicat meseriei lui, se vede.
Sanatate multa!
-
Stiu ca e putin cam departe de tine, dar ce am putut gasi util pana acum pentru aceasta specialitate este pe acest site. Se pare ca momentan aici sunt cam cei mai buni :
http://www.docplanner.ro/ginecolog
Acest mesaj a fost editat de către MateiGs: -
of Doamne,nu mergeti la Romeo Munteanu.Eu am fost si spunea ca am o rana mare pe col,m-a speriat groaznic,eu am mers doar la un control de rutina ca n-am mai fost de 10 ani,asta era in 2007,apoi am mers la doctorul Tus in Timisoara si de fapt nu aveam nimic.La o prietena din Sannicolau i-a spus la fel ca are rana si sa mearga la Timisoara sa i-o cauterizeze si dupa 2 zile cand femeia a mers acolo a controlat-o si i-a spus ca nu mai are rana,o fi zburat rana pe tren!!!!!!!!!!!!!Multe femei s-au plans de el,el are cabinet si in Sannicolau,la toate le gaseste rani,fibroame,scoate utere,e o teroare asa ca nu va incredeti in el!