Inflamatii ale zonei vaginale

•  
    • 1 mesaje
    23 Dec 2014, 16:01
    0 0
    Buna ziua. De cateva zile incoace mi-au aparut anumite inflamatii in zona vaginala. 
    La inceput au semanat cu niste cosuri, iar acum arata ca niste rani deschise. Precizez ca astazi mi-a dat si sangele.

Ca si simptome: usturimi in zonele respective, dureri si scurgeri.

Documentandu-ma, am remarcat ca un tratament ar fi reprezentat de crema Fucidin, iar de la farmaciie mi s-a recomandat Flamexin, pentru reducerea inflamatiilor.

Va rog frumos sa ma ajutati. 
  •  
    • 5609 mesaje
    23 Dec 2014, 22:33
    1 0
    Mie mi se pare mai mult a ulceratii, odata ce s-au facut rani deschise, nu inflamatii !

Posibil o boala cu transmitere sexuala in evolutie, fugi la medic!
    Nu te trata dupa ureche pentru ca nu ai habar cu ce ai fost contaminata! 

http://www.mariestopes.ro/serviciile-msi/boli-cu-transmitere-sexuala/
  •  
    • 128 mesaje
    15 Ian 2015, 15:17
    0 0
    Buna ziua.In astfel de situatii este absolut necesar un consult medical si analize de laborator.
    Pentru entru infecţii şi inflamaţii genitale, leucoree, candidoză, va recomand un remediu natural ovulele Ginosept, un ovul pe zi, intravaginal, de preferat seara la culcare, după efectuarea toaletei locale, pentru a se asigura contactul cu ţesutul cervical şi vaginal pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Se aplică timp de 6-18 zile consecutiv, sau conform recomandării medicului. Tratamentul se poate relua la nevoie după o pauză de 7 zile.Pentru igiena intima, spalaturi vaginale se poate folosi ceaiul Ginosept.