Dureri articulatii
-
17 Dec 2014, 13:050 0Buna! Vin la voi cu o intrebare legata de durerile articulare, pentru cele care au avut astfel de probleme. Ce tratament ati luat? eu am tot incercat si medicamente prescrise de doctor, si suplimente naturale, dar nu am vazut rezultate notabile. In cel mai bun caz se ameliora situatia pentru o zi-doua, apoi iar ma dureau incheieturile mainilor. Am aflat de curand de la farmacie de un supliment alimentar natural, Movial plus se numeste si are colagen, acid hialuronic, vitamina c si rodie. Din ce am citit pana acum si ce mi s-a zis la farmacie, ar fi foarte bun. Vreau sa stiu daca l-a luat cineva si ce efect are? Multumesc!
-
17 Dec 2014, 16:12buna! Da, eu iau Movial plus de 3 saptamani, eu aveam probleme cu genunchii si cu soldurile. Iti scriu pentru ca suplimentul este bun pentru orice fel de durere articulara. Intr-adevar are componentele pe care le-ai mentionat tu si ajuta la lubrifierea articulatiilor, pe mine m-a ajutat foarte mult. Ajunsesem sa nu ma mai pot da jos din pat noaptea, trebuia sa astept pana isi reveneau genunchii, sa incerc sa-i masez ca sa nu mai simt durerea, era groaznic. Acum am observat ca s-au redus considerabil si intensitatea si durata durerii. Trebuie sa stii ca suplimentul trebuie luat timp de 3 luni minim si ca are efect si in prevenirea durerilor articulare. Eu zic ca merita sa il incerci, mai ales ca-i supliment alimentar natural.