durere de masea
-
0 0va rog, sunt disperata!!
dati-mi un sfat ce sa fac pt a-mi face curaj sa merg la dentist.
pana atunci macar niste remedii urgente!!!! -
Mikiela draga, mie imi trcea cu Algocalmin fiole. Iar daca mergi la un stomatolog mai ca lumea iti face si anestezie locala si nu vei simti absolut nimic.
Nu mai sta asa ca nu are rost sa te chinuiesti.
Cand aveam 17 ani am avut abces la o masea si am fost pe la nu stiu cati medici, nici unul nu isi dadea seama ca am abces, imi curata si punea plomba, iar eu muream de durere. Doar cand mancam inghetata mai inceta putin.
Am stat asa cred ca mai bine de o luna. De atunci am zis ca nu voi suporta nicoodata. Prefer sa merg la stomatolog.
Fa-ti curaj si du-te!
Gaseste-ti prin recomandare unul rabdator si care se pricepe. -
serios...du-te repede la dentist...pana pe la 16 an nu am mai vazut dentistul...trecusera vreo 5 ani....si acum am aflat k o prietena de familie e doctor stomatolog...si am zis sa merg o data si dak ma doare nu mai merg...sincer mi-a placut si eram mandra de curajul meu...imi rezolvase o carie mica pe un dinte...a fost suuper...si acum am mult de suferit sa tot merg....fac radiografii si altele k sa rezolv o problema care putea fi mult mai mica....
-
am luat de toate.
ketorol, aulin, tador (e ca aulinul dar mai bine tolerat de stomac), paduden, algocalmin etc
bineinteles nu toate odata.
sunt 2 masele de fapt. cea mai veche cred ca ma doare de vreo cativa ani. ma durea, trecea...si tot asa. sa va zic ce-am patit cu o doctorita din Buc. mi-a zis sa iau antobiotic, am luat. m-am dus, mi-a facut anestezie, avrut s-o scoata dar nu a putut, plus ca am simtit tot. a zis sa mai iau 2 zile antibiotic, am luat si dupa 2 zile cand am fost la ea am patit la fel ca prima data. concluzia ei: trebuie operata.
nu am mai fost la ea pt ca mi-am dat seama ca nu e buna, altfel nu ma chinuia si nu simteam durerea in asa hal.
dupa aia am descoperit un super doctor, cel la care si-a facut si prietenul meu dantura. deci il stiu, e bun dar nu am curaj, poate dupa paste daca nu ma ia iar rau.
si ar mai fi una care nu ma doare de mult timp dar si asta cand incepe...
stiti cum mananc? cu frica...
mai astept incurajari. merci -
Parerea mea este sa mergi la dentist cat se poate de repede; sa nu mai stai si sa te chinui asa. Pana nu am citit tot eram de acord cu tine dar daca ai gasit un doctor bun in care ai incredere nu stiu de ce nu te duci acum si astepti sa treaca Pastele. Cu cat mai repede cu atat mai bine deci..... CURAJ si sa ne spui cum a fost.
-
aha, deci sa intelegem ca vrei sa-ti faci sarbatorile plangand de durere, da?
pai atunci stai asa.
numai tu singura poti sa-ti faci curaj, degeaba ne racim noi gura cu tine. si eu am facut la fel ca tine, luam medicamente cu pumnul, ajunsesem sa-mi torn spirt si nu ma duceam nici moarta.
acum, am 36 ani si doar un singur dinte mai este al meu, restul.... portelanul sa traiasca!