teste genetice concludente
-
19 Apr 2005, 11:320 0Ma numesc Anca, am 30 de ani si am pierdut de curand o sarcina in sapatamana 18 (4 luni). In urma recomandarilor medicului ar trebui sa fac impreuna cu sotul meu teste genetice deoarece nimeni nu a stiut sa ne spuna cauza si motivul pentru care sarcina s-a oprit in evolutie fara alte complicatii (sangerari, dureri de alta natura, stare de rau general). Mentionez ca a fost prima sarcina nu am luat medicamente nici inainte nici dupa care ar fi putut afecta fatul.
Am dori sa stim unde anume se pot face teste genetice concludente atat in tara cat si in strainatate deoarece ne dorim foarte mult un copil si n-am dori ca situatia de mai sus sa se repete.
Va multumesc anticipat Anca. -
19 Apr 2005, 13:17Multumesc frumos ai fost foarte prompta cu raspunsul dar ce am uitat sa mentionez e ca sunt din Timisoara si m-ar interesa sa stiu daca am putea face testele astea undeva mai aproape de Timisoara (chiar si in Ungaria ??? suntem mai aproape de granita decat de Bucuresti) si daca a mai trecut cineva prin treaba asta sa-mi spuna cum a procedat ??
-
19 Apr 2005, 13:23Sfatul meu: suna-l de dr. Savu si intreaba-l ce variante ai. Ma gandesc ca ar trebui sa-si cunoasca colegii de breasla. Din cate stiu eu, e foarte posibil sa existe si in Cluj un asemenea laborator.
Mi se pare ciudat ca medicul tau s-a multumit sa arunce o vorba, fara sa stie unde sa te indrume...