Consumul de bauturi carbogazoase la copii
-
8 Dec 2014, 16:200 0Buna tuturor! Imi scriu lucrarea finala pentru Master si efectuez o analiza de piata cu privire la consumul de bauturi carbogazoase in randul copiilor. Este un chestionar cu 10 intrebari (dureaza maxim 2 minute sa il completati) si este adresat DOAR parintilor ai caror copii au varste cuprinse intre 1-14 ani. Va rog foarte mult sa ma ajutati! Toate raspunsurile sunt anonime, de aceea va rog sa fiti cat mai sinceri la raspunsul intrebarilor. Acesta este link-ul unde puteti accesa chestionarul: https://www.surveymonkey.com/s/GRTCKY9
-
23 Ian 2015, 17:59In societatile avansate care considera ca ceaiul negru, cafeaua, alcoolul si bauturile carbogazoase reprezinta inlocuitori pentru nevoile de apa pura, naturala, ale unui organism “stresat” zi de zi, aceasta este o greseala elementara si catrastofala. Este adevarat ca aceste bauturi contina apa, insa ele contin si agenti de deshidratare, care fac sa dispara apa in care sunt dizolvati, plus si alta apa din rezervele organismului.
Deshidratarea apare atunci cand pierderea de apa in organism este mai mare decat aportul de apa adus in organism. Cei mai multi oameni pot tolera o scadere 3-4% a apei din corp fara dificultate. O scadere de 5-8% poate provoca oboseala si ameteala. Mai mult de 10% poate provoca deteriorarea fizica si mentala (depresia poate aparea pe fondul deshidratarii), insotita de sete severa. O scadere mai mult de 15-25% din apa din organism este invariabil fatala.
http://apastructurata.blogspot.ro/2014/09/efectele-deshidratarii.html -
23 Ian 2015, 21:49Mulțumim pt informatiile de la apă structurata. Copiii mei sunt mai mari darcredca îmi aduc aminte ce beau înainte de 14 ani. Ma ofer si eu daca vrei la chestionar. Eu cred ca înafară de apa,limonada făcută acasă e cea mai buna.
-
26 Ian 2015, 13:59Acum mi- am făcut timp sa intru pe chestionar,sau sondaj, intru pe site si scrie " This survey is currently closed..." . Am încercat de 2 ori. Mai încerc mai târziu...