ciclu

•  
    • 2 mesaje
    3 Nov 2014, 17:04
    0 0
    buna ziua sunt iza si am 23 de ani de vro 2 anii imi vine ciclu neregulat odata in 4 sau 5 luni si nu pot sa ma duc la doctor pt ca sunt in strainatata dar am pus o prietena sa mearga la doctoru de famileia si  mia recomandat sa iau dufaston am luat si mia venit ciclu dupa aia 2 luni si dupa iar stop 4 luni si am luat iar pastila da a doua oara mam simtit rau de la el ce trebiue sa fc
  •  
    • 4346 mesaje
    3 Nov 2014, 17:40
    1 0
    sa ti faci niste analize..si sa nu mai iei pastile dupa ureche!
  •  
    • 12204 mesaje
    3 Nov 2014, 19:40
    0 0
    iza23 said:buna ziua sunt iza si am 23 de ani de vro 2 anii imi vine ciclu neregulat odata in 4 sau 5 luni si nu pot sa ma duc la doctor pt ca sunt in strainatata dar am pus o prietena sa mearga la doctoru de famileia si  mia recomandat sa iau dufaston am luat si mia venit ciclu dupa aia 2 luni si dupa iar stop 4 luni si am luat iar pastila da a doua oara mam simtit rau de la el ce trebiue sa fc

teoretic dufastonul ar trebui sa te ajute DACA AI CHISTURI OVARIENE , DAR SE POATE SA AI ALT DIAGNOSTIC SI ATUNCI NU TE AJUTA , INCEARCA SA FACI MACAR O ECOGRAFIE
    PELVIANA SI VEZI STAREA INTREGULUI APARAT REPRODUCATOR ! 

•  
    • 2 mesaje
    4 Nov 2014, 00:21
    1 0
    ms pt rasp o sa vin acasa in decembrie si primul lucu o sa ma duc sa fc niste analize
  •  
    • 2 mesaje
    4 Nov 2014, 08:36
    1 0
    am patit-o si eu exact la fel si medicii (ca am consultat mai multi) mi-au zis ca e din cauza stressului. Deci, sa nu mai fiu stressata, sa am o alimentatie cat mai aproape de natura si sa fac sport mult.
  •  
    • 1 mesaje
    4 Nov 2014, 10:00
    1 0
    Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal!Deja s-au facut primele plati!Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum!NU este MLM!NU este joc pyramidal!Castigurile sunt garantate!Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar,cu o munca usoara de 3 ore pe zi!Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul “Info” la adresa de email:lilik1985@yahoo.com

•  
    • 128 mesaje
    5 Nov 2014, 16:15
    2 0
    Buna ziua.Un remediu natural util in aceste perturbari este Suport premenstrual, compus din plante medicinale care regleaza ciclul menstrual, echilibrează producţia de estrogeni şi progesteron.Se pot face cure de 2-3 luni.Pentru un tratament adecvat este necesar un consult la un cabinet de fitoterapie