varice! help!
-
0 0Buna! Am 27 de ani si am varice! Stie cineva un tratament naturist? De cateva zile ma si dor picioarele destul de tare si le simt grele aproape continuu.Merci pentru orice informatii!
-
Chinul nu e chiar asa de mare. Din cate stiu eu, se face o incizie la un capat al vasului de sange, o alta la celalalt capat si se extrage vena varicoasa printr-una dintre ele. Cicatricele sunt mici iar externarea se face, in functie de pacient, la 1-2 zile dupa interventie. Ba chiar am auzit ca daca-i vorba de un pacient cuminte, inteligent, care intelege necesitatea repausului dupa operatie, poate fi extenat in aceeasi zi.
Oana, daca varicele sunt, de fapt, doar capilare care au devenit evidente, poti recurge la laserterapie. Ceva banuti sa ai, in rest... -
OK! Bisturiul l-am cam amanat! Am inceput un tratament homeopat si ceva impachetari cu namol si alge! Dupa doua zile de tratament va pot spune ca desi inca ma dor picioarele, s-au dezumflat iar vena care plesnise la gamba incepe sa se retraga! Mi-au promis ca aia se retrage de tot! Sa vedem....va tin la curent!