Droguri

•  
    • 44 mesaje
    26 Oct 2014, 01:17
    0 0
    Va rog din inima cine vrea sa imi dea un raspuns...de vreo 2 luni de zile ma gandesc la acest lucru.Nu pot suporta faptul ca imi trece prin cap aca ceva.Deci povestea mea incepe cam asa...mama mea mi-a adus hasis acum 2 luni sa vad cum arata ca sa nu ma incurc cu drogurile dar aia a fost greseala ei ptr ca mi la adus...eu inteleg ca ea de fapt a vrut sa imi faca un bine dar eu am inceput sa ma gandesc sa iau droguri....cand m-am despartit de Artan...fostul meu iubit...sufeream foarte mult...si in momentul in care a vazut prietenul lui cel mai bun ca ne-am despartit a inceput sa vb cu mn...am schimbat numerele de telefon,am icepus sa iesim,sa vb la tel,pe fb si imtr-o zi mi-a spus ca ii place de mine...si atunci m-am gandit foarte bn dar acolo unde ieseam era si Artan in gasca si plangeam tot timpul...am avut relatii cu vreo 3-4 baieti dar asta numai ca sa il uit...si nu a mers...dar am spus totusi sa fiu optimista si sa ii dau o sansa ca nu pierdeam nimic...si m-a sunat si am vorbit...am glumit...si la un moment dat mi-a spus ca i-ar placea sa avem o relatie...si i-am spus ca nush ce sa zic...si dupa mi-a spus daca vreau sa avem o relatie si am spus da.Astazi asa...maine asa...am inceput sa il plac cu adevarat...si am vazut pe fb lui mesajele cu Artan...(noi in gasca vorbim greaca) si scria un mesaj care suna asa "Θελω να πιω ντινο"(thelo na pio din-vreau sa iau dino.Si l-am intrebat ce e aia dino si mi-a spus ca nu stie...dar a doua zi mi-a spus toata povestea... "-In ziua in care l-ai cunoscut pe Artan,a inceput sa ia droguri...mi-a spus ca ia si nu l-am crezut...am facut o tigara si i-am dato si era de fapt prima data cand fumase...eu fumez hasis de 6 ani si stiu ca dupa asta ne vom despartii dar macar asculta pana la capat...eu si Artan fumăm hasis...nu vreau sa iei si tu micuta mea...nu face bn..la nimmeni nu face..." Si atunci am inteles dar nu m-am despartit...fac tot posibilul sa il ajut dar nu merge...nu se poate lasa nici cum...face ca nebunii daca nu fumeaza....si i-am spus sa imi aduca si mie sa vad cum este si a spus ca nu se poate..dar...aseara era vorba sa facem sex....cand a venit acasa mi-a spus...am luat hasis acum 2 minute..saruta-ma ca sa vezi cum e...l-am sarutat si mi-a placut mult...dupa ce am facut sex...am inceput sa rad ca proasta...mi-a facut video...ca sa vad ce efecte are...nu mi-a venit sa cred dar a fost adevarat...si ma gandesc sa ma apuc de droguri...va cer un sfat pentru ca sunt disperata...numai aici ma pot deschide...nu fiti rai cu mn...ma repet va cer doar un sfat...nu vreau rautatii...noapte buna si vise pufoase...sper sa ma puteti ajuta...inainte sa fiu criminala a ceea ce sunt ...!!!!
    Acest mesaj a fost editat de către Shpirt: 26 Oct 2014, 01:20
  •  
    • 144 mesaje
    26 Oct 2014, 22:03
    0 0
    n-avea cum ,,sa te ia,, sarutandu-l dupa ce s-a drogat, a fost placebo 100%
    crezi ca e cool sa fii junky?
    uita-te in jurul tau la cei care o fac si vei afla singura raspunsul.
    daca vrei o viata praf, trage pana iti sare creierul din balamale ca in rest oricat ar fi de amuzant, de palpitant sau detasant fata de realitate, la final vei ramane in pierdere, final care va veni mai devreme decat media si de obicei dupa ce ai reusit sa distrugi garantat si vietile celor apropiati carora le pasa de tine!

Acest mesaj a fost editat de către Adam7: 26 Oct 2014, 22:56
  •  
    • 1841 mesaje
    27 Oct 2014, 02:22
    0 1
    Draga mea, iti inteleg curiozitatea. Hasisul si marijuana sunt droguri usoare, insa sunt periculoase tocmai pentru ca fiind usoare lumea le trateaza superficial si din punctul in care nu isi mai fac efectul  incepi sa vrei heroina sau meth sau alta droguri cu adevarat puternice care dau dependente mortale si daca nu te omoara din prima, au grija sa iti distruga viata (a ta si a celor care te iubesc).

Inainte sa incerci orice drog, te rog imagineaza-ti urmatorul scenariu: te droghezi si intri in starea halucinogena provocata de drog. Nu mai ai control asupra ta si esti foarte vulnerabila. Oricine poate face ce vrea cu tine, poti risca sa lovesti pe cineva cu masina si sa il omori, poti risca sa fii tu cea lovita si paralizata pe viata, poti risca sa ai vreun trip puternic care sa te faca sa vrei sa te arunci de la etaj, poti risca sa te violeze in grup vreo haita de vagabonzi. Sunt ATAT de multe pericole pentru o tanara naiva ca tine daca vrei sa incerci droguri.

Daca ai sete de adrenalina, iti propun un substitut. Bea o sangria, nu mai mult, mergi in club si danseaza 5 ore constant cu muzica data la maxim. Alearga 10km intr-o dimineata la ora 5, singura. Fa 1 ora de cardio intensiv. Sunt atat de multe activitati care iti pot da o adrenalina atat de puternica si de fascinanta si care nu risca sa te faca vulnerabila pericolelor, incearca-le pe alea, fii creativa si deschisa. Si incearca sa nu te mai inhaitezi cu genul asta. Nu condamn fumatul recreational la adultii responsabili, insa din ce-mi povestesti voi sunteti orice numai adult responsabili nu.. 
  •  
    • 44 mesaje
    28 Oct 2014, 15:52
    0 0
    outofhere said:Draga mea, iti inteleg curiozitatea. Hasisul si marijuana sunt droguri usoare, insa sunt periculoase tocmai pentru ca fiind usoare lumea le trateaza superficial si din punctul in care nu isi mai fac efectul  incepi sa vrei heroina sau meth sau alta droguri cu adevarat puternice care dau dependente mortale si daca nu te omoara din prima, au grija sa iti distruga viata (a ta si a celor care te iubesc).

Inainte sa incerci orice drog, te rog imagineaza-ti urmatorul scenariu: te droghezi si intri in starea halucinogena provocata de drog. Nu mai ai control asupra ta si esti foarte vulnerabila. Oricine poate face ce vrea cu tine, poti risca sa lovesti pe cineva cu masina si sa il omori, poti risca sa fii tu cea lovita si paralizata pe viata, poti risca sa ai vreun trip puternic care sa te faca sa vrei sa te arunci de la etaj, poti risca sa te violeze in grup vreo haita de vagabonzi. Sunt ATAT de multe pericole pentru o tanara naiva ca tine daca vrei sa incerci droguri.

Daca ai sete de adrenalina, iti propun un substitut. Bea o sangria, nu mai mult, mergi in club si danseaza 5 ore constant cu muzica data la maxim. Alearga 10km intr-o dimineata la ora 5, singura. Fa 1 ora de cardio intensiv. Sunt atat de multe activitati care iti pot da o adrenalina atat de puternica si de fascinanta si care nu risca sa te faca vulnerabila pericolelor, incearca-le pe alea, fii creativa si deschisa. Si incearca sa nu te mai inhaitezi cu genul asta. Nu condamn fumatul recreational la adultii responsabili, insa din ce-mi povestesti voi sunteti orice numai adult responsabili nu.. 

Scuzama dar gresesti am incercat si nu am ametit si nu am patit nimik am simtit ceva in gat si mi s-au inrosit putin ochii dar dupa a trecut nu e nik am sa apuc de ele asta e singura solutie pentru ca imi plac mult...cand a auzit Amir...noul meu iubit ca vreau sa o fac a spus ca se lasa de ela...sa o vedem...mama si-a dat seama ca am luat si m-a certat dar nu ma intereseaza pentru ca D-zeu mi-a dat viata sa o fac cum vreau eu si nimeni nu ma poate opri pentru ca nu mai am 17 ani am 21 de ani si pot sa fac ce vreau
    Acest mesaj a fost editat de către Shpirt: 28 Oct 2014, 15:53
  •  
    • 4346 mesaje
    28 Oct 2014, 16:32
    0 0
    Inseamna ca esti proasta de bubui. Dumnezeu ti a dat viata s o traiesti cum trebuie nu sa te " sinucizi" cu droguri!
  •  
    • 44 mesaje
    3 Nov 2014, 03:03
    0 0
    Fetițo deci te rog nu jicni ca nu ți-am vb urât..şi până la urmă e viața mea si o fac cum vreau! Noapte buna..!!!
  •  
    • 4346 mesaje
    3 Nov 2014, 09:00
    0 0
    mai bine ai pune mana pe o carte de gramatica decat sa ti stea mintea aia talamba la droguri!
  •  
    • 12204 mesaje
    3 Nov 2014, 09:54
    0 0
    Shpirt said:

Scuzama dar gresesti am incercat si nu am ametit si nu am patit nimik am simtit ceva in gat si mi s-au inrosit putin ochii dar dupa a trecut nu e nik am sa apuc de ele asta e singura solutie pentru ca imi plac mult...cand a auzit Amir...noul meu iubit ca vreau sa o fac a spus ca se lasa de ela...sa o vedem...mama si-a dat seama ca am luat si m-a certat dar nu ma intereseaza pentru ca D-zeu mi-a dat viata sa o fac cum vreau eu si nimeni nu ma poate opri pentru ca nu mai am 17 ani am 21 de ani si pot sa fac ce vreau

gresesti fundamental ...sanatatea pe care singura ti-o distrugi acuma nu ti-o vei recapata in veci , urmarile consumului sunt dezastruase ! Cat despre viata , viata ti-au dat-o parintii tai pentru ca te-au dorit si apoi te-au crescut cu dragoste , pana cand nu vei da tu nastere unei fiinte nu vorbi ca nu stii nimic despre viata ...... 

•  
    • 44 mesaje
    30 Dec 2014, 00:30
    0 0
    Adam7 said:n-avea cum ,,sa te ia,, sarutandu-l dupa ce s-a drogat, a fost placebo 100%
    crezi ca e cool sa fii junky?
    uita-te in jurul tau la cei care o fac si vei afla singura raspunsul.
    daca vrei o viata praf, trage pana iti sare creierul din balamale ca in rest oricat ar fi de amuzant, de palpitant sau detasant fata de realitate, la final vei ramane in pierdere, final care va veni mai devreme decat media si de obicei dupa ce ai reusit sa distrugi garantat si vietile celor apropiati carora le pasa de tine!

Am patit-o ak 1 luna cu cel mai bun pr..pot sa zic ca daca nu era mama in casa muream..imfine...de golanu' ala m-am despartit si imi e ff greu dar e spre binele meu..ai avut dreptate Adam..
  •  
    • 44 mesaje
    8 Nov 2015, 10:47
    0 0
    anda22-7 said:mai bine ai pune mana pe o carte de gramatica decat sa ti stea mintea aia talamba la droguri!

Fetito ce stiu eu nu stii tu eu ccunosc 5 limbi straine printre care cele natale sunt greaca,romana si albaneza..iar apoi suplinentar franceza engleza la perfectie si germana,, Plus de asta m-am drogat o data si am renuntat pentru ca am inteles ca nu fac decat sa imi distrug viata,,,ca sa scap pentru totdeauna de amintirile neplacute am plecat din Albania si acum sunt la conservator in America si sunt foarte bine pentru ca Dumnezeu m-a ajutat sa ajung cineca in viata,, fac Chitara de la 4 ani,,,pian din clasa 1 si fata de tine ma consider o artista de nivel avansat,,,Eu sunt la conservator..tu in schimb probabil ca ai facut scoala si facultate dar niciodata nu o sa ai cunostintele frumusetea si talentul meu..poate nu scriu perfect romana pentru ca nu am locuit in Romania dar iti garantez ca unde am stat eu cu fundul tu nu o sa ajungi sa stai nici macar cu gura...asa ca nu mai judeca persoanele...uitate prima data la defectele tale si dupa judeca-i pe ceilalti. Sa ai o zi frumoasa ;p