Prezbiopie, lentile progresive bune?

•  
    • 13 mesaje
    23 Oct 2014, 12:01
    0 0
    Buna, fetelor, vin la voi cu o intrebare legata de prezbiopie. Mama a inceput sa nu vada intai bine la apropiere, i-a spus medicul ca are prezbiopie si si-a luat ochelari, apoi, de vreo 6 luni a inceput sa aiba nevoie de ochelari pentru distanta, atunci cand conduce si si-a luat unii speciali pentru asta, iar acum nu mai vede bine cu cei pentru distanta. Se poate sa nu fi fost consultul bine facut de la inceput sau lentilele sa fie proaste, pentru ca mi-e greu sa cred ca se poate sa i se schimbe atat de repede dioptriile. 

Eu as vrea sa-i iau lentile progresive, pentru ca ii e greu sa tot schimbe ochelarii de distanta si apropiere intre ei si stiu ca sunt si mai bune, ca pot sa fie personalizate. Am tot auzit despre Essilor ca ar fi foarte inovatori pe partea asta, au acum si o promotie cu 1+1 gratis la lentile progresive, suna bine. 

Ca sa nu ma lungesc, purtati lentile progresive? Ati avut probleme cu acomodarea cu ele? 
    Si despre Essilor ce mai stiti? E doar publicitate multa sau chiar sunt si de calitate?  
  •  
    • 4 mesaje
    24 Oct 2014, 13:18
    0 0
    IrinaAlbu said:Buna, fetelor, vin la voi cu o intrebare legata de prezbiopie. Mama a inceput sa nu vada intai bine la apropiere, i-a spus medicul ca are prezbiopie si si-a luat ochelari, apoi, de vreo 6 luni a inceput sa aiba nevoie de ochelari pentru distanta, atunci cand conduce si si-a luat unii speciali pentru asta, iar acum nu mai vede bine cu cei pentru distanta. Se poate sa nu fi fost consultul bine facut de la inceput sau lentilele sa fie proaste, pentru ca mi-e greu sa cred ca se poate sa i se schimbe atat de repede dioptriile. 

Eu as vrea sa-i iau lentile progresive, pentru ca ii e greu sa tot schimbe ochelarii de distanta si apropiere intre ei si stiu ca sunt si mai bune, ca pot sa fie personalizate. Am tot auzit despre Essilor ca ar fi foarte inovatori pe partea asta, au acum si o promotie cu 1+1 gratis la lentile progresive, suna bine. 

Ca sa nu ma lungesc, purtati lentile progresive? Ati avut probleme cu acomodarea cu ele? 
    Si despre Essilor ce mai stiti? E doar publicitate multa sau chiar sunt si de calitate?  

Chiar pentru asta am intrat si eu aici, caut informatii despre lentilele Essilor pentru ca si mie mi le-a recomandat cineva pentru tata. Eu caut pentru el pentru ca s-a incapatanat mult timp sa zica mereu ca nu are nevoie de ochelari desi se observa ca nu vede bine si acum la control i-a spus medicul ca nu are ce sa faca, ca se simte varsta, ceea ce l-a demoralizat complet. Tot prezbiopie are ca diagnostic cred, nu stiu exact, dar i-a recomandat lentile progresive. Cu toate astea, daca o sa-i iau niste rame frumoase si o sa vada bine cu noii ochelari, sper sa fie multumit. 
    Despre essilor am citit ca sunt foarte inovatori, se pot personaliza foarte mult lentilele pentru fiecare ochi si atunci se acomodeaza mult mai repede, banuiesc ca asta e motivul pentru care sunt mai scumpe. Eu ma intreb daca pretul lor difera de la optica la optica. Cu publicitatea ce sa zic, poate au anumite parteneriate mai speciale in unele magazine, de asta sunt si eu curioasa cum variaza pretul. 

•  
    • 13 mesaje
    3 Nov 2014, 16:25
    0 0
    Andreea sa stii ca eu i-am facut mamei pana la urma ochelari cu lentile progresive de la essilor, iar pomotia a fost foarte binevenita pentru noi. Pretul nu difera de la optica la optica, ci doar in functie de personalizarea lentilelor si in functie de problemele fiecaruia, eu am intrebat la vreo 3 optici unde aveau promotia asta si pretul pentru ce vroiam noi nu diferea. Sunt foarte de calitate sa stii. Mama s-a si acomodat foarte repede, nu au durut-o ochii, n-a avut disconfort. Ei sunt lideri mondiali in productia de lentile si investesc mult in inovatie, ca sa personalizeze foarte bine lentilele si sa poata sa ajute pentru mai multe probleme, sa nu trebuiasca sa schimbi mai multe perechi de ochelari. Iti zic si pentru ca m-am tot documentat si am intrebat si un oftalmolog in care am mare incredere. Promotia mai e valabila, cei de la optica noastra au zis ca pana la sfarsit de decembrie si poti sa-ti iei doua perechi de lentile la acelasi pret, mama are unii heliomati si unii pentru calculator si tv. Multa sanatate, am zis sa ma intorc si cu un deznodamant, ca poate va ajuta experienta noastra. Numai bine!
  •  
    • 4 mesaje
    17 Nov 2014, 11:45
    0 0
    IrinaAlbu said:Andreea sa stii ca eu i-am facut mamei pana la urma ochelari cu lentile progresive de la essilor, iar pomotia a fost foarte binevenita pentru noi. Pretul nu difera de la optica la optica, ci doar in functie de personalizarea lentilelor si in functie de problemele fiecaruia, eu am intrebat la vreo 3 optici unde aveau promotia asta si pretul pentru ce vroiam noi nu diferea. Sunt foarte de calitate sa stii. Mama s-a si acomodat foarte repede, nu au durut-o ochii, n-a avut disconfort. Ei sunt lideri mondiali in productia de lentile si investesc mult in inovatie, ca sa personalizeze foarte bine lentilele si sa poata sa ajute pentru mai multe probleme, sa nu trebuiasca sa schimbi mai multe perechi de ochelari. Iti zic si pentru ca m-am tot documentat si am intrebat si un oftalmolog in care am mare incredere. Promotia mai e valabila, cei de la optica noastra au zis ca pana la sfarsit de decembrie si poti sa-ti iei doua perechi de lentile la acelasi pret, mama are unii heliomati si unii pentru calculator si tv. Multa sanatate, am zis sa ma intorc si cu un deznodamant, ca poate va ajuta experienta noastra. Numai bine!

Multumesc pentru toate sfaturile. Raspund mai tarziu, dar vreau sa-ti zic ca i-am luat si eu lui tata ochelari la acea promotie varilux, are acum 2 perechi si heliomate si pt tv si calculator. Ma bucur ca s-a acomodat cu ei foarte bine. A durat vreo saptamana asa, el oricum era suparat ca trebuie sa poarte ocheari, dar a vazut ca il ajuta si vede bine si a inceput sa-i placa. Radeam de el ca se comporta ca un copil rasfatat. Acum e chiar mandru de ei. Si pe rame am dat destul de mult (are unele foarte usoare, din titan, ca sa fie rezistente si sa nu-l incomodeze) si pe lentile, dar asta e. Pentru mine conteaza ca in sfarst se simte bine. Multumsc inca o data IrinaAlbu. 

•  
    • 13 mesaje
    17 Nov 2014, 12:32
    0 0
    Ma bucur ca ai rezolvat si tu, cred ca e una dintre cele mai frumoase lucruri care se intampla cand ne unim intr-o comunitate si reusim sa impartasim experiente si sa ne ajutam. Iar legat de sanatate, cu atat mai mult, e foarte util sa poti gasi informatii de folos, chiar daca nu toate tratamentele sau recomandarile functioneaza pentru toata lumea. iata ca de data asta ne-am potrivit Eu stiu cat de importanti sunt ochii si vederea si rezonez cu tine. Multa sanatate.
  •  
    • 4 mesaje
    2 Dec 2014, 20:40
    2 0
    Da, pai de obicei asa procedez, cand vreau sa aflu daca un produs se ridica la asteptarile pe care si le creeaza prin reclama pe care si-o face - caut pe net pareri sa aflu ce spun oamenii. Ma bucur ca am descoperit Essilor si ca am un tata ochelarist, dar fericit si multumit. Iar promotia asta la lentile varilux de 1+1gratuit - a fost super binevenita. Sper sa le fim de ajutor si altora. Te pup, Irina & seara frumoasa sa ai.
  •  
    • 76 mesaje
    4 Dec 2014, 10:55
    2 0
    Daca mai aveai nevoie de inca o confirmare...Da si mamei i-am luat Varilux de la Essilor si in urma informatiilor de pe forum si s-a adaptat foarte bine cu ele, e foarte multumita..Dar stiu ca nu se califica toata lumea pentru purtarea lor, asa ne-a spus oftalmologul, se fac nu stiu ce masuratori
  •  
    • 13 mesaje
    17 Dec 2014, 11:34
    0 0
    Maria, ce tare. Spune-ne cum e mama ta acum. S-a acomodat cu lentilele? Cum i se par? Faina e promotia celor de la Essilor.