dr sam

•  
    • 1 mesaje
    12 Oct 2014, 11:16
    1 0
    dr sam a reusit sa ma faca sanatoasa in doar  doua saptamani, sunt din Botosani si pot sa spun ca cunosc absolut toti medicii pentru ca in 12 ani miau mancat banii si sanatatea din cauza lor am ramas cu o trompa pt ca au spus sa ma duc acasa ca raman insarcinata,si mam nenorocit.am aflat de dnul doctor de pe internet si mam dus la prima cu strangere de inima dar cand ma pus la eco mia gasit polipi si trompa infundata iar la a doua era deja permeabila mia inserat 30 ml de ser va dati seama cat neam bucurat mai ales dansul cand a vazut a zis ca e ceva incredibil si nu se astepta asa de repedema pus sa scriu cu mana mea pe reteta in locul lui.sambata ma duc iar pentru ca numai asa stiu ca asa voi avea bebe . apropo cat am asteptat pe sala am vazut copii,si  gravide  care au fost in aceeasi situatie ca minesi care aveau numai cuvinte de lauda la adresa lui.tot ce am scris aici este foarte adevarat martor imi este dumnezeu aveti incredere si mergeti macar o data sa vedeti cate adevaruri va spune.clinica e foarte ok  dupa anestezie are unde sa iti revii si te verifica mereu ,foarta multa lume vine la el ,am vazut din Bucuresti,SUCEAVA,BOTOSANI, ETC.CURAJ FETELOR SI NU VETI REGRETA.