Probleme cu somnul saltea

•  
    • 16 mesaje
    3 Oct 2014, 04:50
    0 0
    Buna, fetele! De ceva vreme stau foarte prost cu somnul, nu ma odihnesc cum trebuie, nu pot dormi uneori. Dupa multe cercetari, am citit recent pe blogul www.saltele-online.ro ca somnul poate fi tulburat si de salteaua pe care dormim. Vi s-a intamplat vreodata sa nu puteti dormi, deoarece salteaua nu era potrivita? Multumesc
  •  
    • 13 mesaje
    20 Oct 2014, 11:04
    0 0
    lauraionescu19 said:Buna, fetele! De ceva vreme stau foarte prost cu somnul, nu ma odihnesc cum trebuie, nu pot dormi uneori. Dupa multe cercetari, am citit recent pe blogul www.saltele-online.ro ca somnul poate fi tulburat si de salteaua pe care dormim. Vi s-a intamplat vreodata sa nu puteti dormi, deoarece salteaua nu era potrivita? Multumesc

Mie mi s-a intamplat si am crezut ca e din cauza saltelei, dar a mea era destul de noua si de fapt treceam printr-o perioada mai stresata. Dupa ce am reusit sa-mi organizez viata mai bine, am schimbat niste lucruri, am avut si un somn mult mai ok, nu ma mai trezeam des noaptea, nu mai visam urat. Deci, eu te sfatuiesc sa ai grija la chestia asta.