lichen plan

•  
    • 1 mesaje
    28 Sep 2014, 15:11
    5 0
    Ani de zile am avut o problema cu aceasta boala dermatologica,cam 15-20 ani,in zona gleznelor si cred si bucal pentru ca ma iritau gingiile.Am folosit toate cremele de natura dermato ,dermovate,locoid,triderm,etc ,buline ca nizoral,medrol etc,prescrise de medic,regim alimentar dardegeaba.Se ameliora si iar aparea.Am descoperit prin intermediul unor profesori universitari niste produse naturiste,capsule,ceai,cafea,ciocolata calda,3 in 1,sapun,pasta de dinti, cereale si dupa consumul de un an si jumatate mi-au disparut complet.Vreau sa spun ca am fost sceptica la incaput dar pe parcurs m-am convins cand rezultatele au aparut.M-am indragostit de aceste produse pe care le consum constant,consuma si familia mea si mi-am rezolvat mai multe probleme de sanatate.Le multumesc acestor profesori pe care i-am intilnit in Antalia,datorita lor am scapat de aceasta boala foarte urita,am scapat si de herpes bucal,mi s-au intarit gingiile,mi se mentine si greutatea constanta.Voi consuma aceste produse toata viata pentru ca mi-au redat fericirea atat mie cat si familiei mele.
  •  
    • 1 mesaje
    16 Aug 2015, 14:46
    3 4
    Buna ziua !
    Am si eu lichen plan bucal oral de vreo 10 ani. Imi poti recomanda ceva ?
    Am incercat diferite badijonaje dar nu mi-a trecut.
  •  
    • 2 mesaje
    9 Sep 2015, 11:48
    0 5
    vreau si eu aceasta reteta pentru lichen plan
  •  
    • 2 mesaje
    9 Sep 2015, 11:48
    1 0
    vreau si eu aceasta reteta pentru lichen plan
  •  
    • 128 mesaje
    9 Sep 2015, 16:26
    4 0
    Buna ziua.Va recomand cure de 2-3 luni cu complexul Curatarea sangelui si Rumex carbo.Multa sanatate!