AJUTOR! AVORT!
-
0 0Buna,am o problema foarte mare! Sunt insarcinata! Am 19 ani si am 4-5 sapt de sarcina! Problema este ca nu pot face acest copil din multe motive! tot ma gandesc,ma gandesc si tot la aceasta metoda trebuie sa ajung pentru ca nu am incotro! dar ma framanta ceva foarte foarte tare!! daca dupa ce fac avort ,nu voi mai putea face copii,cred ca as muri daca nu as mai putea face! am vazut riscurile unui avort dar am si citit ca treuie sa fie un ginecolog ft bun sa aibe grija ce iti face! mentionez este prima sarcina ,deci va fi primul si ultimu avort! am nevoie de ajutor,imii puteti recomanda un medi ginecolog bun din arad!!! va rog foarte frumos!!!!
-
ANA1307 said:Buna,am o problema foarte mare! Sunt insarcinata! Am 19 ani si am 4-5 sapt de sarcina! Problema este ca nu pot face acest copil din multe motive! tot ma gandesc,ma gandesc si tot la aceasta metoda trebuie sa ajung pentru ca nu am incotro! dar ma framanta ceva foarte foarte tare!! daca dupa ce fac avort ,nu voi mai putea face copii,cred ca as muri daca nu as mai putea face! am vazut riscurile unui avort dar am si citit ca treuie sa fie un ginecolog ft bun sa aibe grija ce iti face! mentionez este prima sarcina ,deci va fi primul si ultimu avort! am nevoie de ajutor,imii puteti recomanda un medi ginecolog bun din arad!!! va rog foarte frumos!!!!
Ana, cand ai acceptat sex fara protectie ai consimtit de buna voie sa te supui la orice risc aduce, respectiv: sarcina sau boli cu transmitere sexuala.
Daca ai fost violata poti sa actionezi prin politie si sa se ia masuri impotriva violatorului.
Si...da, exista o sansa sa nu mai poti avea copii vreodata!
Deci, gandeste-te bine ce decizie iei acum si actioneaza ca atare, sa nu ai regrete vreodata!
-
ANA1307 said:Buna,am o problema foarte mare! Sunt insarcinata! Am 19 ani si am 4-5 sapt de sarcina! Problema este ca nu pot face acest copil din multe motive! tot ma gandesc,ma gandesc si tot la aceasta metoda trebuie sa ajung pentru ca nu am incotro! dar ma framanta ceva foarte foarte tare!! daca dupa ce fac avort ,nu voi mai putea face copii,cred ca as muri daca nu as mai putea face! am vazut riscurile unui avort dar am si citit ca treuie sa fie un ginecolog ft bun sa aibe grija ce iti face! mentionez este prima sarcina ,deci va fi primul si ultimu avort! am nevoie de ajutor,imii puteti recomanda un medi ginecolog bun din arad!!! va rog foarte frumos!!!!
niciun motiv pe lumea asta n u justifica omorarea unui copil. Chiar si nenascut are aceleasi drept de viata ca si unul nascut. Daca tot ai vazut riscurile unui avort, trebuia sa vizionezi si procedeul in sine, al chiuretajului. Spui ca iti doresti un copil la un momentdat , insa pe cel de acum , esti dispusa sa l rupi in bucati la propriu??????????? -
De ce nu il dai spre adoptie? Nu-i mai bine asa? Anda are dreptate, embrionul, adica copilul tau , este sfartecat si apoi aspirat!
Daca avortezi, vei suferi de doua ori. Atat fizic, cu posibile sechele pe termen lung(sinechii uterine care vor induce sterilitate), dar si psihice. Crezi ca vei uita vreodata ce-ai facut? Vei mai avea liniste sufleteasca?
Acest mesaj a fost editat de către matzoanca: -
Multumesc tuturor ce mi-au raspuns,stiu este adevarat tot ce ziceti ,dar din pacate nu am de ales,am atatea de facut in viata asa si cu un copli akum miar fi asa de greuu din ft multe puncte de vedere! STIU CA VOI REGRETA DAR NU AM CE FACE! TOT CE RAMANE SA FAC II SA MA ROG LA DUMNEZEU SA FIU BINE SA TREC CU BINE SI PE VIITOR SA POT FACE COPII!
-
ANA1307 said:Multumesc tuturor ce mi-au raspuns,stiu este adevarat tot ce ziceti ,dar din pacate nu am de ales,am atatea de facut in viata asa si cu un copli akum miar fi asa de greuu din ft multe puncte de vedere! STIU CA VOI REGRETA DAR NU AM CE FACE! TOT CE RAMANE SA FAC II SA MA ROG LA DUMNEZEU SA FIU BINE SA TREC CU BINE SI PE VIITOR SA POT FACE COPII!
din pacate ai de ales , insa preferi distractiile pacatoase si o viata fara griji in loc sa ti asumi responsabilitatea vietii! Mai bine te ai ruga la Dumnezeu sa ti ierte crima pe care vrei s o savrasesti si faci o spovada buna. In plus sa nu te astepti ca pacatul asta nu l vei plati in viata asta. Cand te vor lovi nenorocirile sau cine stie ce boli la copilul pe care il vei avea peste ani?!..sa ti aduci aminte care a fost cauza! Pt ca nimic nu ramane neplatit!.
Partea buna e ca inca ai timp sa te razgandesti. Daca nu poti sa l cresti , ai varianta adoptiei,. Sunt atatea familii care nu pot avea copii si l ar iubi din tot sufletul pe al tau. Nu trebuie decat sa i ceri lui Dumnezeu sa oranduiasca o familie potrivita pt bebele tau si iti garantez ca nu vei ramane neascultata! Deci variante intodeauna exista ....care nu includ crima!
Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: