medic oncolog bun in cluj
-
3 Sep 2014, 08:540 0Buna fetelor,
Sunt noua pe acest forum si am nevoie de cateva informatii. Va spun pe scurt problema mea, anul trecut am suferit o operatie de cancer la san, am urmat chimio la o doctorita oncoloaga de la Cluj, insa acum sunt pe tamoxifen si zoladex din ianuarie 2014, de atunci eu nu am mai facut analize, doctora respectiva spunându-mi ca nu sunt relevante, bine si multe altele......, problema mea este ca vreau sa schimb doctorul, am auzit de dr. Eniu Alexandru ca este foarte bun, daca cineva a fost tratata de dansul i-as fi foarte recunoscatoare daca am schimba cateva cuvinte.
Multa sanatate la toate fetele si numai bucurii!
Crystia -
3 Sep 2014, 11:31Buna Maicon,
Multumesc pentru raspuns, in paralel folosesc si tratamente naturiste, cel al d-nei Monica Tataoiu nu l-am incercat, nu stiu din cate am auzit acest tratament este util in cazul cancerelor ovariene, in cazul meu am inteles ca mierea nu este foarte recomandata, acum nu stiu ce sa zic, desi eu am folosit aloe cu miere, catina cu miere, dar in cantitati mai mici mierea de albine si foarte mult suc de sfecla, morcovi si mar.
Eu intradevar nu am mai repetat analizele din luna martie (numai hemoglobina, asa am facut-o eu, fara avizul doctorului), acesta este unul dintre motive pentru care vreau sa schimb doctorul, mi se pare aiurea sa mi se spuna ca nu sunt relevante analizele, dar esti practic la mana medicilor, nu stiu ce sa spun.
Tu pentru ce probleme de sanatate ai folosit acel tratament?
Numai bine!