Cred ca sufar de algofobie

•  
    • 33 mesaje
    15 Apr 2005, 20:06
    0 0
    As dori sa`mi spuneti daca stresul poate influenta menstruatia deoarece intr`o luna am avut un ciclu de doar 18 zile. Pe de alta parte, as vrea sa stiu ce se poate intampla daca am dureri mari, in afara perioadei de menstruatie, in zona ovarelor, a uterului si a vaginului. Refuz sa ma duc la ginecolog deoarece imi este teama de durere. Frica de durere este atat de mare, incat cred ca am algofobie.
  •  
    • 1037 mesaje
    15 Apr 2005, 23:27
    0 0
    Si mai bine stai si te vaieti din cauza durerilor decit sa mergi la medic?Poate te-ai racit la ovare si ai nevoie de un tratament.Acuma,ca leac babesc ar fi -o sticla cu apa calda,tinuta intre picioare(in zona genunchilor)si asta calmeaza durerea la ovare dar....doar temporar.
  •  
    • 573 mesaje
    15 Apr 2005, 23:40
    0 0
    Alxa,draga mea,mergi la doctor.Iti este frica de durere?Ce durere?Medicul te va asculta,te va consulta si probabil iti va da vre-un tratament ceva.Plus sfatul mediculuiDar,mergi mama la doctor.
  •  
    • 9835 mesaje
    16 Apr 2005, 13:53
    0 0
    ALXA, consultul ginecologic nu doare, sau ma rog, nu este chiar placut, dar nici vorba de o durere de care sa te temi.
    Eu as zice ca ai facut anexita, dar numai medicul poate sa-ti spuna cu exactitate. Anexita nu se vindeca de la sine - sau, in orice caz, nu complet si nu fara urmari.
    Da, stresul poate determina venirea mai devreme a ciclului menstrual.