menstruatie
-
0 0Am si eu o nelamurire.luna trecuta trebuia sa apara menstra in jur de 23, a aparut pe 25 doar k era maro inchis si putina...acum pe 12 a aparut din nou..fiind normala.Nelamurirea mea este urmatoarea cand va fi? Tin sa mentionez k pana luna trecuta am avut un ciclu menstrual regulat.
-
decat astfel de intrebari.
tu intrebi pe un forum cand trebuie sa-ti vina ciclu. cand tu ar trebuii sa-ti cunosti cel mai bine trupul.
vrei sa stii cu adevarat cand iti vine!!!????
uite cum facem. dai drumul la camera, pui camera cam la mijocul tastaturii, apoi te dezbraci, macar partea cu chilotei, te cracanezi larg, ca la ginecolog, si bagi camera exact intre picioarele tale.
io o sa ma uit, o sa o studiez atent, atent si la detaliile ce fac sa dau un tratament daca-i nevoie, pe piersicuta si apoi o sa-ti spun cand iti vine.
vrei? -
anabela234 said:Am si eu o nelamurire.luna trecuta trebuia sa apara menstra in jur de 23, a aparut pe 25 doar k era maro inchis si putina...acum pe 12 a aparut din nou..fiind normala.Nelamurirea mea este urmatoarea cand va fi? Tin sa mentionez k pana luna trecuta am avut un ciclu menstrual regulat.
Uneori nu ma pot abtine sa nu zambesc cand vad asemenea intrebari din partea unor ca tine.
De unde naiba sa stim noi cand iti vine urmatoarea data? Tu crezi ca noi ghicim in stele? -
Eu m-am uitat in globul de sticla si imi arata ca-ti vine MARTI!
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: -
buna , am o problema de cand iau anticoonceptionale logest nu mia venit menstruatia doar in prima luna iar de atunci nu ,au trecut 30 de zile .. iar doctorul ginecolog mia spus sa le iau in fiecare zi fara pauza de 7 zile .. le=am intrerupt acum 2 zile dar am dureri de sani si stari de somnolenta ... ce sa fac ????
-
danielasc said:buna , am o problema de cand iau anticoonceptionale logest nu mia venit menstruatia doar in prima luna iar de atunci nu ,au trecut 30 de zile .. iar doctorul ginecolog mia spus sa le iau in fiecare zi fara pauza de 7 zile .. le=am intrerupt acum 2 zile dar am dureri de sani si stari de somnolenta ... ce sa fac ????
du-te la farmacie si ia 2 teste de sarcina de la firme diferite si fa-le ...
-
anabela234 said:Am si eu o nelamurire.luna trecuta trebuia sa apara menstra in jur de 23, a aparut pe 25 doar k era maro inchis si putina...acum pe 12 a aparut din nou..fiind normala.Nelamurirea mea este urmatoarea cand va fi? Tin sa mentionez k pana luna trecuta am avut un ciclu menstrual regulat.
pai vezi daca te joci cu iubi si nu sti cum se face? Incepe sa-ti dea cu virgula.
Acest mesaj a fost editat de către Deleted Member: