Omorarea nervului la masea doare?

•  
    • 2 mesaje
    11 Aug 2014, 12:59
    0 1
    Buna, vin si eu cu o intrebare mi-e frica de mor, de maine trebuie sa merg la dentist pt 2 carii de curatat, plombat etc. Intrebarea mea este daca te anesteziaza local, simti cand inteapa nervul sa il scoata, omoare, nu vreau cu pasta tinuta acolo pentru cateva zile mai bine scap mai repede. Va rog mult sa imi spuneti.Multumesc
  •  
    • 5609 mesaje
    11 Aug 2014, 13:02
    1 0
    geokaf said:Buna, vin si eu cu o intrebare mi-e frica de mor, de maine trebuie sa merg la dentist pt 2 carii de curatat, plombat etc. Intrebarea mea este daca te anesteziaza local, simti cand inteapa nervul sa il scoata, omoare, nu vreau cu pasta tinuta acolo pentru cateva zile mai bine scap mai repede. Va rog mult sa imi spuneti.Multumesc

In ziua de azi nici un dentist nu mai face asta "pe viu" , toti fac anestezie si vei avea gurita amortita.

•  
    • 2 mesaje
    11 Aug 2014, 13:07
    0 0
    Pai stiu ca face anestezie, dar ma intreb totusi nervul nu mai are o ultima zvacnire cand il intapa sau e si el amortit, intreb pentru ca nu am mai trecut prin omorarea nervului...
  •  
    • 5609 mesaje
    11 Aug 2014, 13:11
    0 0
    Eu am trecut prin cateva asemenea experinte si daca in trecut indoiam manerul scaunului pe care stateam, in ultimii ani mi-a fost chiar comod si bine.
    Ce sa-ti spun, cred ca depinde cat este de "activ" nervul ala, posibil sa nu simti nimic, posibil sa simti o usoara intepatura. Vezi tu cand ajungi acolo!
    Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 11 Aug 2014, 13:13
  •  
    • 17 mesaje
    29 Sep 2017, 17:30
    0 0
    La mine n-a durut deloc. Am dat si de un medic exceptional si am fost mai mult decat incantata. Eu zic sa te informezi bine inainte sa alegi un cabinet stomatologic. Eu am fost la Andra Smile in Bucuresti si il recoamand din inima.