Menstruatie intarziata
-
0 0
acum o luna am inceput sa tin dieta dukan , adica am mancat foarte multa carne la gratar sau fiarta , si foarte putine legume . aceasta dieta am tinut-o timp de 2 saptamani , iar dupa am renuntat pentru ca m-am angajat. lucrez de 2 saptamani ca ospatar , 18 ore pe zi , o zi libera o zi stau acasa . in ziua in care lucrez mananc ce apuc si cand apuc , stau foarte foarte mult in picioare , iar in ziua cand sunt libera dorm aproximativ toata ziua .. ciclul menstrual trebuia sa imi vina pe 26-27 iulie , si suntem in 7 august si nu a aparut . intrebarea mea este : dieta si faptul ca lucrez foarte mult si stau in picioare foarte mult a afectat ciclul menstrual ? ce este de facut ? mentionez ca sunt virgina , contact sexual nu am avut oficial , doar ” jocuri ” in care nu s-a introdus penisul doar atingea de vagin , himenul meu este inact ( am citit pe internat ca si lichidul preseminal contine spermatozoizi , si mi-e teama ca am putut ramane insarcinata daca s-a atins cu penisul de cateva ori de vaginul meu cand avea acel lichid ..) .. ce pot face ? este vreo sansa sa fi ramas gravida sau intarzierea este datorita faptului ca am tinut dieta hiperproteica , lucrez foarte mult si stau in picioare foarte mult ? ce este de facut ?
-
èsti tu virgina cand o zbura porcul...in alta ordine de idei....jocurile astea cu bagatul p*** si scosul p*** o sa te lase cu burta la gura in cele din urma.... In loc sa ti faci griji de dieta proteica mai bine i ai zice lu gigel sa si o tina in pantaloni!!!!
Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: -
Daca ti-ai face un test de sarcina ar fi foarte bine!
Noi nu putem stii cu certitudine daca esti sau nu insarcinata, mai ales ca au fost jocuri cu focul si da, sunt sanse sa ramai si insarcinata chiar daca el nu si-a introdus penisul in vagin.
Stiai ca jetul de sperma poate sa sara pana la jumatate de metru?
Sincre, termenul de virginitate la tine, nu-si mai are rostul.
Anda a avut dreptate, cand te joci de-a sexul cu obiectul sculat nu prea mai este puritate, inocenta virginitate.
Nu am auzit pana azi sa ai ciclul intarziat din cauza unui job mai obositor sau pentru ca ai slabit.
Stiu ca, menstruatia poate dispare in cazuri severe de anorexie dar nu cred ca ai ajuns deja anorexica.
Dupa cum am spus, un test de sarcina ti-ar confirma sau infirma sarcina, de ce nu-l faci?
Sunt deja 10 zile de cand trebuia sa-ti vina, taman bine sa faci un test clar de sarcina
-
Nu a existat jetul de sperma pentru ca nu a apucat sa ajunga la asta , ma gandesc ca alimentatia poate fi raspunzatoare pentru intarziere , la fel si stresul si faptul ca nu ma odihnesc destul ! am citit pe internet si am aflat ca alimentatia stresul si odihna influenteaza menstruatia , dar ma gandesc ca nu tot ce scrie pe internet e adevarat , asa ca am zis sa intreb ! mai e si faptul ca merg la baie la lucru in acelasi loc unde merg toate clientele , si poate am contactat vreun virus !
-
Monica95 said: "iar virgina sunt pentru faptul ca himenul este intact , niciodata nu am afirmat ca sunt virgina la modul propriu ! odata ce se incep jocurile astea , virginitatea este pierduta , stiu !"
Monica95 said: ......" mentionez ca sunt virgina , contact sexual nu am avut oficial , doar ” jocuri ” in care nu s-a introdus penisul doar atingea de vagin , himenul meu este inact ( am citit pe internat ca si lichidul preseminal contine spermatozoizi , si mi-e teama ca am putut ramane insarcinata daca s-a atins cu penisul de cateva ori de vaginul meu cand avea acel lichid ..) .. ce pot face ?
Monica, virgina nu mai esti, este doar parerea ta sau ceeea ce ti-ai dorii tu de fapt.
Simplu fapt ca si-a atins penisul de vaginul tau imi spune clar ca NU mai ai cum sa fii virgina, pentru faptul ca vaginul este in interiorul corpului tau, dupa ce trece de himen!
Deci, pa pa virginitate!
Nu-i exclusa nici o posibilitatea aparitiei unei sarcini, mai ales ca te-a atins cand avea acel lichid, asta fiind afirmatia ta.