alergii

•  
    • 3 mesaje
    7 Aug 2014, 19:14
    0 0
    buna. am o rinita alergica care mi-a tot dat batai de cap de-a lungul timpului. in ultima vreme simptomele sunt mai accentuate. stranut in fiecare zi (nu mai conteaza ce anotimp este), imi curge nasul, imi lacrimeaza ochii. am fost si la doctor, am incercat diverse medicamente, si cu antihistaminice, dar nu am observat nicio imbunatatire majora.stice cineva vreun remediu?
  •  
    • 42 mesaje
    8 Aug 2014, 09:49
    0 0
    Si eu am oarece probleme de genul acesta... si stranut tot mai des... mi-ar folosi si mie niste remedii...
  •  
    • 1 mesaje
    8 Aug 2014, 17:00
    0 0
    si fiica mea are simptome asemanatoare cu tine si eu i-am cumparat acum cateva luni un produs pe baza de plante, trei frati patati si lemn dulce. produsul se numeste alergy stem, este produs de herbagetica si este un foarte bun antialergic. intareste imunitatea. pana acum a urmat o cura de 2 luni, cate 3 pastile pe zi si se simte mult mai bine. nu mai are mancarimile deranjante, nu mai stranuta atat de des. pe ea a ajutat-o sa scape si de o urticarie. apeleaza si la remediile naturale, este posibil sa te ajute mai mult.