cauterizare de col uterin

•  
    • 2 mesaje
    5 Aug 2014, 23:59
    0 0
    Hey !!! Am si eu o intrebarea, in urma cu 1 sapt am facut o cauterizare de col uterin, aveam o cervicita care nu raspundea la tratament cu ovule, am avut ca tratament atat ovule Cervugid cat si ovule preparate in farmacie dar nu au avut nici un efect asa ca Dna. Doctor mi.a zis sa fac o cauterizare, am facut`o mi sa spus ca in ziua respectiva puteam prezenta sange dar nu am sangerat, mi sa spus ca sa revin la un consult dupa 10 zile, in acest timp sa nu imi fac nici o spalatura vaginala si nici vreun tratament cu ovule.. La 1 zi mi`a aparut o secretie abundenta, incolora si apoasa, nu m`am speriat atunci pt ca mi`a spus ca voi prezenta aceasta secretie, pe zi ce trecea acea secretie devenise din ce in ce mai urat mirositoare si m`am gandit ca am facut vreo infectie, am sunat`o p Dna. Doctor si iam spus situatia  si mi`a spus ca este normal ca se elimina escara, dar sa incep din acea zi tratament cu ovule Cervugid si bineinteles splaturi inainte de administrare, timp de 2 zile nu am avut nimic dar in a 3a zi mi`a curs sange,Dna. Doctor la tell mia spus ca sa nu ma sperii daca imi va curge sange ca e norma, acum vreu sa va intreb p voi poate sunteti in cunostinta de cauza daca este normal sau nu, eu sincer sunt cam speriata nu stiu ce sa mai fac sa imi mai fac in continuare tratamentul sau nu .... ?!?!? 
    Acest mesaj a fost editat de către WaldorfBlair: 6 Aug 2014, 16:36
  •  
    • 5609 mesaje
    6 Aug 2014, 02:44
    0 0
    Da, fa tratamentul pana la capat, este normal ce ti se intampla!
    Fii blanda cu manipularea irigatorului in vagin pentru ca poti sa-ti ranesti colul uterin! 
  •  
    • 2 mesaje
    6 Aug 2014, 11:05
    0 0
    Multumesc mult :*
  •  
    • 66 mesaje
    2 Sep 2014, 15:48
    0 0
    Eu iti recomand sa mergi mai bine la un control ginecologic sa fii sigura ca este totul ok. De ani de zile eu merg la dna dr. Mirela Vasile, lucreaza la clinica Gynecoland si este un medic de exceptie. M-a tratat cu mult profesionalism si atentie, mi-a explicat de fiecare data tot ce am vrut sa o intreb si este singurul medic care m-a scapat de o infectie tare urata.