Durere vaginala in dreapta
-
0 0Buna ziua.Sunt o tanara de 18 ani acum 4 luni miam inceput viata sexuala...de o luna insa am o durere acuta in stanga..mama a spus ca poate sunt racita la ovare insa pe mina nu ma doare in zona ovarelor ci un pic mai jos dupa care urca un sus un pic.o resimt ca o durere surda inauntru. Ca si cand mar taia ceva.de multe ori o resimt in timpul actului daca iubitul meu se duce prea in stanga .el mia spus ca simte ca o unflatura mica in stanga insa nu prea mare sau evidentiata.o data sa intamplat sa ma doara astfel incat sa nu mai pot continua.ca una din cele mai dureroase migrene in timpul menstruatiei.atunci durerea a tinut 2 zile aproape.sunt cam preocupata avand in vedere ca o am deja de o luna si inca nu a trecut.acum am ciclul menstrual si ma jeneaza uneori mai mult decat restul.tind sa precizez ca nu este la intrare ci in interior in partea stanga.iubitul meu este unicul din viata mea .gandul de a merge la un ginecolog ma sperie putin iar eu cum sunt intro tara straina trebuie sa merg la urgente neavand medic de familie.va rog daca ma puteti ajuta vas fi recunoscatoare sunt cam ingrijorata. Scuzatimi greselile ortogragice.multumesc anticipat.
-
katy0108 said:Buna ziua.Sunt o tanara de 18 ani acum 4 luni miam inceput viata sexuala...de o luna insa am o durere acuta in stanga..mama a spus ca poate sunt racita la ovare insa pe mina nu ma doare in zona ovarelor ci un pic mai jos dupa care urca un sus un pic.o resimt ca o durere surda inauntru. Ca si cand mar taia ceva.de multe ori o resimt in timpul actului daca iubitul meu se duce prea in stanga .el mia spus ca simte ca o unflatura mica in stanga insa nu prea mare sau evidentiata.o data sa intamplat sa ma doara astfel incat sa nu mai pot continua.ca una din cele mai dureroase migrene in timpul menstruatiei.atunci durerea a tinut 2 zile aproape.sunt cam preocupata avand in vedere ca o am deja de o luna si inca nu a trecut.acum am ciclul menstrual si ma jeneaza uneori mai mult decat restul.tind sa precizez ca nu este la intrare ci in interior in partea stanga.iubitul meu este unicul din viata mea .gandul de a merge la un ginecolog ma sperie putin iar eu cum sunt intro tara straina trebuie sa merg la urgente neavand medic de familie.va rog daca ma puteti ajuta vas fi recunoscatoare sunt cam ingrijorata. Scuzatimi greselile ortogragice.multumesc anticipat.
Durerile prezente pot fi cauzate de chisturi ovariene, fibroame, o infectie vaginala care a deteriorat tesutul din partea aia sau chair o sarcina extrauterina.
Nu are importanta ca tu ai avut doar 1 singur partner sexual atat vreme cat el a avut si alte partenere sexuale inaintea ta. O boala sau o infectie sexuala poate sa-si faca aparitia dupa contact sexual intre 3 zile si 6 luni, depinde de natura infectiei.
Daca ai avuts ex neportejat mai poate fi si o sarcina extrauterina, fixata pe una din trompe si odata cu cresterea fatului sa ai dureri mari. Sarcina extrauterina este f periciloasa pt ca iti poate pocnii trompa sub presiunea unei sarcini.
Te sfatuiesc sa mergi de urgenta la medic!
Chiar daca esti intr-o tara straina sunt medici si nu ai scuze sa nu mergi cand inca mai poti merge, pana nu cazi pe jos sa fii dusa cu ambulanta.
-
katy0108 said:Eu insa am ciclul regulat...chiar de ma doare...de cand a inceput am avut 2 cicluri regulate...la sarcina normal nu trebuie sa mai vina menstruatia.nu am nimik schimbat decat durerea aia in plus acolo
Bine ai spus ca ai ciclu regulat la "sarcina normala" , dar sarcina extrauterina NU este o sarcina normala, tocmai de aceea ti-am spus ca est periculoasa!
In sarcina ectopica sau extrauterina, ovulul fecundat se localizeaza in afara uterului si se dezvolta acolo cat ii permite zona. Sunt situatii cand ciclul menstrual continua pentru inca cateva luni pana femeia ajunge cu dureri acute in urgenta sau nu mai ajunge deloc....aSta ar fi un caz grav....
Alte posibilitati sunt chisturile ovariene mari care pot pocnii. Chisturile ovariene sunt prezente si la virgine, nu numai la femeile care si-au inceput viata sexuala, sunt de fapt niste anomalii ale sistemului hormonal.
O alta problema ar fi o infectie cu transmitere sexuala, luata prin contact sexual cu un barbat infectat. Am mai spus ca sunt boli care se manifesta imediat si unele latente care isi fac aparitia dupa 6 luni.
Daca inainte sa-ti incepi viata sexuala cu iubitul, el a fost la medic si si-a facut analize dermato-venerice. atunci poti sa stii sigur ca nu avea nici o boala, dar atat vreme cat el nu a fost virgin si a mai avut sex inaintea ta, sunt sanse sa te fi infectat cu ceva boli.
Toate astea nu sunt decat prezumtii, te sfatuiesc sa mergi de urgenta la medic pentru ca este prea riscant sa stai sa-ti pocneasca ceva acolo, sa ajungi prea tarziu in spital, cand recuperarea poate sa fie de lunga durata sau te lasa cu sechele pe viata. Esti mult prea tanara sa nu-ti pese de sanatatea ta!
-
katy0108 said:Buna ziua.Sunt o tanara de 18 ani acum 4 luni miam inceput viata sexuala...de o luna insa am o durere acuta in stanga..mama a spus ca poate sunt racita la ovare insa pe mina nu ma doare in zona ovarelor ci un pic mai jos dupa care urca un sus un pic.o resimt ca o durere surda inauntru. Ca si cand mar taia ceva.de multe ori o resimt in timpul actului daca iubitul meu se duce prea in stanga .el mia spus ca simte ca o unflatura mica in stanga insa nu prea mare sau evidentiata.o data sa intamplat sa ma doara astfel incat sa nu mai pot continua.ca una din cele mai dureroase migrene in timpul menstruatiei.atunci durerea a tinut 2 zile aproape.sunt cam preocupata avand in vedere ca o am deja de o luna si inca nu a trecut.acum am ciclul menstrual si ma jeneaza uneori mai mult decat restul.tind sa precizez ca nu este la intrare ci in interior in partea stanga.iubitul meu este unicul din viata mea .gandul de a merge la un ginecolog ma sperie putin iar eu cum sunt intro tara straina trebuie sa merg la urgente neavand medic de familie.va rog daca ma puteti ajuta vas fi recunoscatoare sunt cam ingrijorata. Scuzatimi greselile ortogragice.multumesc anticipat.
Nu,eu nu iti scuz greselile de ortografie.
Cum, stai de o luna cu astfel de dureri si inca nu ai fost la medic??? Se pare ca este esential pentru iubi sa ti-o traga in orice conditii, dragutul de el descrie tot felul de umflaturi in loc sa te ia de mana, hai nevasta la ginecolog, nu mai sta netratata ca ....Te iubeste intr-adevar... -
Imi pare rau insa "iubi" meu asa cum spuneai. ..ma certat in ultima saptamana sa ma duc la medic...nu am mai facuto cand erau dureri...si nu ai pasa doar sa o "faca" dun contra a spus ca daca nu ma duc eu ma duce obligat cand vine peste o saptamana din romania...problema era ca mama nu stia ce sa intamplat intre noi. ..nu stie ca nu mai sunt virgina si de asta imi era teama...dar cum am ajuns sa ma cert cu el pentru ca ai e tare teama ca patesc ceva poimaine merg la doctor avand in vedere k astazi mi sa terminat ciclul...desi cred ca este o raceala datorita faptului ca am avut o menstruatie lichida...multumesc tuturor pentru sfaturi
-
Menstruatie lichida? Dar cum este cea solida?
Incep sa-i dau dreptate Andei. Era mai bine daca ramaneai virgina. Macar nu te inmulteai...
Acest mesaj a fost editat de către matzoanca: -
Of doamne. ..mrnstruatia de obicei nu este ca o muvoasa in mare parte? Ei bine la mine nu a fost asa luna asta...a gost ca apa...poate altele il au asa mereu da pentru mine nui ceva normal.plus ca o data din cauza ciclului am avut cadere de fier si ma tinut o saptamana si menstruatia...cat despre a o face la toate se intampla doar ca eu am asteptat pe cineva ce chiar merita nu cred ca daca as fi avut 13-14 ani ati mai fi vorbit asa...din contra multi le critica in loc sa le dea un sfat....nu aveti dreptul sa judecati pe nimeni...toate ati fost la inceput si nu cred ca var fi placut sa auziti ca mai bine nu te inmulteai...si cand ai fi vrut so fac?la 50 de ani?imi pare rau insa eu consider ca am facut ceva corect iar asta fiecare fata isi alege momentul...