help plsss

•  
    • 1 mesaje
    23 Iul 2014, 01:18
    0 0
    Buna tuturor!!
    In august merg sa ma internez pentru un set de analize, si un posibil RMN, de doua saptamani durerea de spate nu ma mai lasa, si plus ca se lasa si pe picior(piciorul drept) iar la incheietura piciorului cand merg parca imi rasuceste cineva cutitul, ori mijlocul , ma ustura chiar in interior, am facut 4 injectii cu NEO-ENDUXIN, insa nu ma lasat deloc durerea, unii ar spune ca as avea ceva la rinichi, ce poate fi? Rinichii ori coloana?   Mai am inca o problema, seara cand aproape adorm, ma trezesc deodata ca nu mai pot respira ca si cum m-ar strange cineva de gat, si uneori simt ca ma apasa ceva pe gat, si simt in jurul lui ca un colacel, poate fi glanda??? Astept un raspuns, mie frica tare de doctori... adica de ceea ce imi pot spune ei...!!  

Acest mesaj a fost editat de către ndiia: 23 Iul 2014, 01:20
  •  
    23 Iul 2014, 17:01
    0 0
    buna,

legat de durerea de spate si eu am avut probleme. am avut un episod, in care durerea de spate a fost foarte greu de suportat. eram la birou si am inceput sa am o durere puternică de spate, care s-a lasat si pe piciorul drept. atât de tare mă durea ca imi era frica sa ma mai misc. aveam senzatia ca cineva ma intepa cu ace. am mers la doctor şi am ajuns la concluzia că toate simptomele duc la sciatica. am urmat si un tratament, dar tot am mai avut episoade de durere, bine nu la fel de puternice, dar suficient cat sa imi creeze disconfort. m-am tot interesat de diverse tratamente, dar eu am ales sa incerc si terapiile alternative. pe langa gimanstica din fiecare seara pe care o urmez cu sfinţenie, am facut şi acupunctura. am luat si un produs natural pe baza de cartilaj de rechin şi alge, articular stem se numeste, numele firmei parca este herbagetica. dupa toate astea de luni bune sa stii ca spatele nu m-a mai suparat. in ceea ce priveste senzatia de apasare pe care o ai, incearca sa fii cat mai linistita, poate sa fie si din cauza stresului. eu iti recomand sa mergi la doctor, sa invetighezi fiecare problema. nu trebuie sa iti fie frica, fii optimista.
  •  
    • 12204 mesaje
    23 Iul 2014, 17:53
    0 0
    Faptul ca iti este frica de doctori este inexplicabil in era informatica cand pe siteurile medicale gasesti absolut orice raspuns: de la interpretarea analizelor pana la evaluarea intregii starii de sanatatea ...daca tu te duci din start cu frica si necunoasterea problemei pe care o ai te faci singura vicrtima oricaror escrocherii ... pentru ca un om informat stie ce vrea si chiar si de ce boala sufera !atunci dispare teama si intervine interesul fata de propria sanatate nu ?. Sa incepem cu inceputul , iti recomand sa mergi intai la medicul de familie si de acolo sa incepi un plan de investigatii si tratamente ...
    Acest mesaj a fost editat de către gabriela42: 23 Iul 2014, 17:57