Secretie cu sange ,e imposibil sa merg la medic.Ce ar putea fi?
-
21 Iul 2014, 18:580 0Sunt foarte speriata! Am o relatie serioasa cu un baiat de 4 luni. El lucreaza ca si sofer pe tir in strainainte. Dupa o saptamana dupa ce am intrerupt relatiile sexuale deoarece a plecat, i-a aparut o mancarime si o secretie la penis, si simte ca la "oua" inauntru il mananca si parca se vede rosu .nu a putut sa o trateze deoarece serviciul pana la venirea in tara nu ii permite sa consulte un medic. Timp de o luna a avut acea secretiile , iar de cateva zile are secretie cu sange. Oare ce sa fie? Ce sa aiba? Suntem foarte speriati amandoi,mai ales el. Tin sa mentionez ca eu am avut candidoza dar o vreme buna nu am mai avut, dupa ce am intrerput relatiile sexuale cu el, dupa vreo saptamana mi-a aparut si mie. Aveti idee ce sa fie la el? se poate candidoza sa fie cu sange?
ps: I-am trimis lomexin si niste pastile care lua o pastila pe saptamana ( 2 pastile ,i-am luat) ,crezand ca isi va face efectul, si-a cumparat de acolo pastile pt infectie urinara ,insa nimic. Ne facem griji...:( -
6 Aug 2014, 15:23Buna ziua.Pentru infectii genitourinare se pot administra uleiuri esentiale de cimbru si cuisoare deoarece au un efect antibacterian si antimicotic foarte bun actionand pe o gama larga de germeni.Un astfel de remediu natural este Biomicin forte din care se administreaza 1 capsula de 4 ori pe zi timp de 10-14 zile.Daca sunt uleiuri esentiale se administreaza 1 picatua de ulei esential de cuisoare si 2 picaturi de ulei esential de cimbru de 3-4 ori pe zi la aproximativ 2 ore dupa masa, intr-o lingurita de ulei de masline sau de miere.Este posibil sa fie necesar si aplicarea unui unguent cu efect antibacterian.Cel mai indicat ar fi sa fie realizate analizele corespunzatoare.