big problem

•  
    • 1 mesaje
    19 Iul 2014, 14:59
    1 0
    buna fetele...am si eu o problema:trebuia sa imi vina ciclu pe 13 si inca nu mi-a venit,am facut un test de sarcina care a iesit negativ...dimineata parca ciclu meu dadea semne ca o sa aparta,dar nu a fost decat o scurgere maromie si cam atata...oare ce se intampla?
  •  
    • 6 mesaje
    19 Iul 2014, 15:08
    1 0
    Buna! Probabil ai fost stresata in ultima perioada si de aceea ti-a intarziat. Daca ai avut acea scurgere maronie, ar trebui sa inceapa sa curga normal, insa cateodata poate sa mai dureze o zi sau doua.
  •  
    • 1 mesaje
    19 Iul 2014, 16:15
    1 0
    Buna! Mi se imtampla si mie sa imi intarzie , nu te speria este din cauza stresului sau daca tii dieta
    Acest mesaj a fost editat de către MaryCarmen: 19 Iul 2014, 16:16
  •  
    • 4 mesaje
    22 Iul 2014, 23:38
    0 0
    buna si eu am aceeasi problema nu am gasit un remediu
  •  
    • 94 mesaje
    22 Iul 2014, 23:54
    0 0
    Buna. Ciclul menstrual nu e mereu cea mai exacta chestie. Asa cum ti s-a raspuns mai sus, scurgerea maronie este de obicei prima manifestare a menstruatiei si nu este obligatoriu ca dupa aceasta scurgere sa urmeze imediat menstruatia propriu zisa.
    De obicei, cand intarzie, daca pana la acest moment a venit regulat. de "vina" este cel mai probabil o schimbare in comportamentul si stilul tau de viata. Dieta, viata sexuala, medicatia si unele afectiuni hormonale pot modifica temporar menstruatia, dar poti lua in calcul o problema mai serioasa daca intarzierea e mai mare de o luna in absenta unei sarcini sau daca iregularitatea se pastreaza doua cicluri menstruale consecutiv.
    In ambele cazuri e bine sa consulti medicul de familie care cel mai probabil te va indruma catre un ginecolog sau un endocrinolog.