scoaterea alunitelor

•  
    • 59 mesaje
    15 Iul 2014, 09:20
    0 0
    Buna!

Ati trait vreodata experienta indepartarii alunitelor?
    As avea si eu vreo 2-3 de care vreau sa scap.
    Am facut o programare la dermatolog ptr maine.
    Imi puteti spune cam la ce sa ma astept?
    Mi-e cam frica, sincera sa fiu.
    Si niste preturi orientative mi-ar fi de folos, de asemenea.
    Multumesc mult si sanatate multa tuturor!       
  •  
    • 8217 mesaje
    15 Iul 2014, 14:06
    0 0
    Nu are de ce sa-ti fie frica, e o operatie simpla, fara complicatii din cate stiu. Depinde de marimea alunitelor. Unele se rezolva cu laserul, altele prin operatie, anestezie locala. Se face biopsia dupa.
    Sanatate!
    Acest mesaj a fost editat de către AmeliEva: 15 Iul 2014, 14:06
  •  
    • 12204 mesaje
    15 Iul 2014, 20:47
    0 0
    Adevarat , nu ar trebuie sa iti fie frica deloc , nu este nimic dureros , pentru cele extirpate cu laserul  am simtit absolut nimic , la cea care a fost mai mare mi-a fost facuta o mica incizie si apoi am fost cusuta sub anestezie ...nelinistea am avut-o vre-o luna de zile dupa aceea ;pana am avut rezultatul biopsiei .Insa dupa extirparea lor mi-ai aparut destul de multe pe alte zone ale corpului ; nu stiu sigur daca are legatura cu faptul ca le-am extirpat pe celelelalte ...dar eu nu din motive estetice le-am scos ci pentru ca erau in zone dificile si se rupeau des ...nu stiu care este motivul tau , daca o faci din dorinta de a fi "PERFECTA "adica fara mici imperfectiuni iti spun clar ca iti vor aparea mult mai multe in timp .Poti consuma germeni de grau incoltit si te ajuta sa mai scapi de unele dintre ele ...succes!
    Acest mesaj a fost editat de către gabriela42: 15 Iul 2014, 20:49