Depigmentare
-
5 Iul 2014, 20:400 0rog rog rog rog mult sa-mi raspunda careva, am folosit FLUOCINOLON N si mi s-a depigmentat pielea pe fata, se va reface la loc? sau va ramane asa?:((((((((((((
-
6 Iul 2014, 20:28in timp se va reface dar nu imediat de ce ai folosit asa ceva si cat de mult timp de s-a ajuns la o depigmentare ...eu iti recomand sa citesti despre betacaroten si vit A
Betacarotenul protejeaza organismul de efectele daunatoare ale radicalilor liberi si pielea de radiatiile UV. Incetineste procesul de imbatranire, ajutand la prevenirea bolilor asociate inaintarii in varsta.
Betacarotenul apartine unei familii de compusi numiti carotenoide, care se gasesc in fructele si legumele de culoare galbena, portocalie si rosie: morcovi, pepene galben, caise, mango, piersici, ardei rosii, dar si in spanac, salata verde sau broccoli. Cantitatea de betacaroten e direct proportionala cu intensitatea culorii.
Nu exista nici o indicatie oficiala in legatura cu DZR - institutiile medicale au stabilit o doza zilnica recomandata (DZR) pentru fiecare din vitaminele si mineralele din alimente sau din suplimente, iar doza maxima admisa este de 7 mg.
Administrarea in exces de suplimente cu betacaroten a fost legata de un risc crescut al imbolnavirilor de cancer pulmonar si boli cardiovasculare in cazul fumatorilor si al persoanelor dependente de alcool, dar este posibil ca si nefumatorii sau cei care nu consuma alcool sa fie supusi unui risc similar. -
6 Iul 2014, 22:45Incearca Serul antirid & depigmentar handmade, de la ElyGreen HANDMADE. Sunt cosmetice reazlizate doar la comanda, cu ingrediente din Franta, speciale pentru diverse problema. Le gasesti pe link-ul de mai jos:
http://www.machiajultau.ro/cosmetice-bio-100-naturale-handmade/