Vreau un sfat in leg cu o problema genitala Va rog mult!

•  
    • 102 mesaje
    20 Iun 2014, 11:29
    0 0
    Buna ziua,

Acum vreo 3 luni mi-a aparut o secretie urat mirositoare si din cauza ca am mai avut episoade si tratamentul a fost acelasi, m-am tratat singura cu ovule...5 zile. La ceva timp au aparut mancarimi usoare, care treceau la fel cu ovule dar dupa intrerupere apareau. In acea perioada nu aveam activitate sexuala deloc....insa utilizam tampoane interne si externe, si zilnice...etc. De 1 luna si jumatate, am cunoscut pe cineva, si nefiind din localitate, contactele sexuale se derulau in weekend cand nu aveam nici o pb....dar de luni reveneau mancarimile, eu reveneam 3 -4 zile cu ovule...si trecea apoi iar apareau. Insa sapt asta pe marti, cand credeam ca i-am dat in cap....nu au mai aparut mancarimi dar au aparut usturimi la urinare, sisimt ca si cand in jurul vaginului pe exterior este o rana deschisa....care se prelungeste spre anus. Deci usturimile rele sunt la iesire, in exterior si putin pe labii. Am incercat ovule, si crema cu galbenele dar parca e mai rau pe zi ce trece....si ma doare inclusiv cand ma asez sau ma ridic. Fiind zona umeda...cu ce as putea sa fac sa imi treaca macar inca 2 sapt pana reusesc sa ajung la dr?  Stiu ca ar fi trebuit sa ajung de mult, insa....am motive pentru care nu pot ajunge...plus ca nu ma pot epila in zona...si nu ma pot duce asa la ginecolog....Ma puteti ajuta cu un sfat?
    Multumesc! 
  •  
    • 5609 mesaje
    21 Iun 2014, 03:51
    1 0
    gordis said:Buna ziua,

Acum vreo 3 luni mi-a aparut o secretie urat mirositoare si din cauza ca am mai avut episoade si tratamentul a fost acelasi, m-am tratat singura cu ovule...5 zile. La ceva timp au aparut mancarimi usoare, care treceau la fel cu ovule dar dupa intrerupere apareau. In acea perioada nu aveam activitate sexuala deloc....insa utilizam tampoane interne si externe, si zilnice...etc. De 1 luna si jumatate, am cunoscut pe cineva, si nefiind din localitate, contactele sexuale se derulau in weekend cand nu aveam nici o pb....dar de luni reveneau mancarimile, eu reveneam 3 -4 zile cu ovule...si trecea apoi iar apareau. Insa sapt asta pe marti, cand credeam ca i-am dat in cap....nu au mai aparut mancarimi dar au aparut usturimi la urinare, sisimt ca si cand in jurul vaginului pe exterior este o rana deschisa....care se prelungeste spre anus. Deci usturimile rele sunt la iesire, in exterior si putin pe labii. Am incercat ovule, si crema cu galbenele dar parca e mai rau pe zi ce trece....si ma doare inclusiv cand ma asez sau ma ridic. Fiind zona umeda...cu ce as putea sa fac sa imi treaca macar inca 2 sapt pana reusesc sa ajung la dr?  Stiu ca ar fi trebuit sa ajung de mult, insa....am motive pentru care nu pot ajunge...plus ca nu ma pot epila in zona...si nu ma pot duce asa la ginecolog....Ma puteti ajuta cu un sfat?
    Multumesc! 

Cum nu ai mentionat daca primul tratament l-ai luat in urma unei analize citologice, prescris de un medic, banuiesc ca l-ai cumparat de la farmacie dupa sfatul prietenilor.
    Din pacate boala cu care  ai fost infectata  nu s-a vindecat pentru ca ai facut un tratament incomplet si total neadecvat.
    Ce ai facut tu ca sa poti intelege comparatia, este ca si cum ai fi dat o aspirina la o bolnava de plamani si astepti sa se vindece.

In primul rand cand esti infectat cu asa ceva, mergi fuga la doctor sa-ti faci analize si sa iei tratamentul corect si complet.
    Pe toata durata tratamentului NU se face deloc sex.
    Pe toata durata tratamentului igiena locala este impusa ca si ustensilele care le folosesti sa fie dezintectate sau aruncate. Prosoapele cu care te stergi sa fie schimbate dupa fiecare folosire si mainile spalate cu apa calda si sapun la fiecare atingere locala.
    Dupa terminarea tratamentului se face inca o analiza sa se vada daca infectia mai exista in corpul tau, pentru ca unele boli necesita 2-3 repetitii.
    Automat si barbatul trebuie sa faca acelasi tratament pentru a se vineca si el si a evita reinfectarea ta!
    Pana la vindecarea completa care poate tine in cazuri mai grave si 3-6 luni, nu aveti voie sa faci sex!

Faptul ca tu te-ai trata necorespunzator si cu un tratament incorect a dus la agravarea problemelor aparatului reproducator.
    Iti imaginezi ca durerile, usturimile si rana care o ai deja la exterior este o ulceratie si ca tot la fel de urat arata si la interior, nu?
    Dar cum arata oare trompele si ovarele tale, te-ai gandit? Cum aparatul urinar este alaturat, este posibil chiar si ala sa-l fi infectat.
    Infectia a luat amploare si posibil sa fie nevoie de interventie medicala de lunga durata. 

Sfatul meu este sa mergi de urgenta la medic si sa nu ai sex sub nici o forma pana nu te vindeci complet!
    Tratamentul trebuie sa-l ceri si pentru partenerul tau ,pentru ca l-ai imbolnavit si pe el!
    Probabil ca in scurta vreme va avea si el ulceratii pe penis si scurgeri urat mirositoare.

Nu iti poate spune nimeni cu ce esti infectata pentru ca simtomele sunt asemanatoare la mai multe boli, dar trebuie sa aflii exact cu ce esti infectata, ca sa primesti medicatie specifica.

In situatii de urgenta, ca cel de fata, nu-i nevoie sa te epilezi, doar sa te speli foarte bine pe afara! Cand mergi la un control ginecologic mai ales de unde se vor recolta probe pentru analize medicale, nu ai voie sa ai sex cu cateva zile inainte si nici sa te speli inauntru.

http://www.sfatulmedicului.ro/Boli-cu-transmitere-sexuala/simptome-ale-bolilor-cu-transmitere-sexuala_8451

Sanatate maxima! 

•  
    • 128 mesaje
    4 Iul 2014, 12:11
    0 0
    Buna ziua.Este necesar ca tratamentul sa fie adecvat afectiunii.Cel mai indicat este sa faceti un consult si analizele corespunzatoare.Tratamentul indicat intern sau sub forma de ovule, atunci cand exista o infectie este necesar sa fie facut o anumita perioada de timp recomandata de medic.Intreruperea lui mai devreme decat este necesar duce de obicei la reactivarea simptomelor, chiar agravarea lor deoarece germenii castiga rezistenta.
    O alternativa naturala la ovulele clasice, sunt ovulele Ginosept cu acţiune antimicrobiană, anticandidozică, antiinflamatoare, cicatrizantă, antipruriginoasă, anestezică locală pentru infecţii şi inflamaţii genitale, leucoree, candidoză, condiloame genitale.Se aplica un ovul pe zi, intravaginal, de preferat seara la culcare, după efectuarea toaletei locale, pentru a se asigura contactul cu ţesutul cervical şi vaginal pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Se aplică timp de 6-18 zile consecutiv, sau conform recomandării medicului. Tratamentul se poate relua la nevoie după o pauză de 7 zile.Pentru igienă intimă puteţi folosi ceaiul Ginosept.
  •  
    • 12204 mesaje
    4 Iul 2014, 12:28
    0 0
    ASA ESTE D-LE DR...dar cel mai important este : 1) nu folosi tampoane interne , slipi tanga , lenjerie de plastic doar de bumbac , sunt capsule care iti neutralizeaza ph intravaginal ..2.)nu te mai spala cu sapun doar cu infuzie de galbenele si musetel in care ai pus un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar ,3.) nu te epilezi cand mergi la ginecolog , ginecologi sunt primi care iti vor spune asta .... SI 4.-nu mai te trata dupa ureche EVER !
    (te epilezi cand nasti te operezi sau faci intrerupere de sarcina dar nu cand ai o problema de acest fel ...nu ai face decat sa agravezi toate simtomele !BAGA LA CAP !)