Ce parere aveti de implanturi?

•  
    • 122 mesaje
    14 Apr 2005, 16:27
    0 0
    Daca o persoana e frustrata de mica de sanii inexistenti e bine sa isi faca implant sau nu? Mie mi se pare ca o viata avem si de ce sa traim frustrati? Dar mi-e frica. A mai facut cineva? Cum e? E dureros? Spuneti-mi tot ce stiti, varog evelor!Pupici
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Apr 2005, 18:48
    0 0
    miranduta, s-a discutat destul de recent despre acest subiect. Cauta pe paginile urmatoare.
  •  
    • 1530 mesaje
    18 Apr 2005, 12:36
    0 0
    Miranduta, citeste la "Frumusete", chiar acum e un subiect deschis, cva cu "silicoane- pro sau contra". Parerea mea - atata timp cat e facut bine, un implant poate sa ajute enorm. Cand scapi de un complex te simti in stare de orice, iar increderea in sine stim cat e de importanta.
  •  
    • 1 mesaje
    18 Apr 2005, 13:52
    0 0
    Buna! Sper sa te pot ajuta cat de cat. O prietena buna de-a mea si-a facut o astfel de operatie recent. Pe parcursul operatiei nu a durut-o nimic deoarece se afla sub efectul anesteziei. A doua si a treia zi a stat la pat si cata vreme se misca nu o durea nimic, probleme apareau in momentul in care incerca sa se ridice sau sa ridice capul, simtind o durere arzatoare in locul inciziei. Doctorul a spus ca e normal asa, si acum deja se simte mult mai bine.Are probleme cand se incordeaza sau incearca sa ridice ceva, dar iti dai seama ca asa ceva e de asteptat dupa o asemenea interventie.Acum trebuie sa poarte un sutien special 2 luni si..cam asta este!Cred ca cel mai mult in problema asta conteaza maiestria doctorului care face operatia, trebuie sa fie unul bun.Eu personal nu mi-as face o astfel de operatie, deoarece numai gandul la ce se intampla acolo in timpul interventiei ma sperie si, de ce sa nu recunosc, nu as avea nevoie.Dar daca intr-adevar vrei foarte mult sa faci, si chiar este nevoie (adica ai sani foaaaarte mici), iti doresc mult curaj, multi bani, inarmeaza-te cu rabdare si BAFTA!!!
  •  
    • 58 mesaje
    18 Apr 2005, 19:24
    0 0
    E inutil sa-ti spun ca daca e sa te iubeasca cineva, te va iubi asa cum esti acum, nu???????? Poate ca esti prea hotarata, iti respect decia, nu am nimic impotriva celor care fac operatia, dar eu nu as face-o. Mi-ar fi frica de consecinte, de efectul in timp, de operatie in sine, de faptul ca mi-ar afecta alaptatul la san a copilului meu, ceea ce mi se pare f.important. Ori as avea f.f.f.multa incredere in doctor si mi-ar trece frica. Bafta, sper sa iei hotararea cea mai buna.