sarcina

•  
    • 1 mesaje
    17 Iun 2014, 14:22
    0 0
    Buna, as vrea sa aflu parerea voastra fetelor. Sunt insarcinata in 4 luni si jumatate si locuiesc in Spania. Am decis cu sotul meu ca in vara aceasta ne mutam definitiv in tara, aici medicii mi-au facut toate analizele necesare pana la 4 luni. In Romania cand ajung va trebui sa merg la un ginecolog, credeti ca e necesar sa ii aduc analizele traduse sau le poate citi fara probleme? Mentionez ca termenii  folositi sunt foarte asemanatori in ambele limbi. Nu as vrea sa le repet pentru ca stiu ca sunt si scumpe si nu vad rostul din moment ce le-am facut o data. Mi-e teama ca daca refuz sa le fac iarasi, raman fara medic! A trecut cineva printr-o situatie asemanatoare? Daca nu, atunci macar as vrea sa stiu parerea voastra. Va pup.

•  
    • 127 mesaje
    11 Oct 2017, 11:06
    0 0
    Am si eu o intrebare. A apelat cineva la recoltarea celulelor stem la nastere? Eu asta intentionez sa fac fiind insarcinata cu primul meu copil. Insa, nu am ales o clinica specializata care sa ne asigure incredere si profesionalism. Singurii care mi s-au parut in regula sunt cei de la BabyStem. Dar vreau sa aud mai multe pareri. Voi ce ziceti de BabyStem?