postinor 2
-
3 Iun 2014, 13:260 0Buna ziua, acum o saptamana si ceva am avut un contact sexual neprotejat, a doua zi am luat prima pastila de postinor, pe cea de a doua am administrat'o dupa 12 ore de la prima, iar dupa 7 zile au avut loc sangerarile, dar fara dureri, au trecut trei zile de la prima reactie, iar eu inca am astfel de scurgeri in cantitate destul de redusa, in plus azi am avut dureri abdominale si de ovare destul de intense, un interval foarte scurt de timp, mi'as dori sa stiu daca aceste reactii sunt normale si daca se manifesta in functie de organism, se poate ajunge pana la chisturi ovariene sau probleme mai mari? Va rog mult sa imi raspundeti. Multumesc anticipat.
-
3 Iun 2014, 16:14daca ai acele scurgeri numite „spotting”, e o reactie normala a organismului, dat peste cap de bomba cu hormoni. e foarte posibil sa ai scurgeri pana vei avea urmatoarea menstruatie.
despre durerile de ovare, nu stiu ce sa zic; e posibil sa aiba legatura tot cu pilula, dar la fel de bine poate fi o raceala - si aia trebuie tratata. daca mai continua sa te doara, mergi la medic.
ai aplicat un soc organismului si e normal sa se razvrateasca in fel si chip. sper ca stii cat de periculoase sunt pilulele astea si nu faci o obisnuinta din a le lua. sunt atatea metode pe care le poti folosi.
acum faptul e consumat si nu-ti ramane decat sa-ti urmaresti sanatatea de acum in colo si sa faci tot posibilul (si un pic peste) pt a nu mai ajunge sa ai nevoie de pastila de a adoua zi... dar nici de avort.
sa stii ca nu te musca niciun ginecolog daca mergi pt un control care sa-ti dovedeasca ca de fapt esti sanatoasa. ce am spus mai sus e doar in ideea de a nu te speria si dramatiza, dar daca scurgerile continua si dupa menstruatie, ar trebui sa faci urgent analize. despre durerile de ovare am spus deja ca nu sunt normale. daca s-a intamplat o singura data, poate ai confundat niste crampe abdominale cu durerea de ovare, dar daca mai continua nu sta.
Acest mesaj a fost editat de către basilio: 3 Iun 2014, 16:16