Sfat!
-
0 0Am vazut ca nu exista categoria de "Ginecologie" asa ca voi scrie aici. Am folosit anticonceptionale Marvelon 21 in prima zi a ciclului menstrual insa le-am oprit dupa 9 zile deoarece nu mai scapam de spotting(stiu ca ar fi trebuit sa am rabdare dar ma simteam si unpic dizzy de la ele). Ideea e ca dupa intreruperea lor,a doua zi a aparut sa am un fel de menstra spun "un fel"fiindca nu e asa abundenta dar mi-au aparut cosuri si am avut si dureri puternice de burta. Credeti ca o sa dispara? De doua saptamani tot umblu cu absorbante si simt ca inebunesc...
-
1. e clar, anda are un sistem de alarma care se activeaza la anumite cuvinte cheie

2. alesandra (sau „alexandro”, ca poate intelegi astfel de unde a provenit exprimarea „catrino”) cred ca e cat se poate de clar ca aici se vorbeste despre pastile. iar atentionarea cu privire la excesul de suplimente este valabila si pt asa-zisele suplimente naturale.
nu va ajunge nimeni sa aiba probleme de la prea multa vitamina E luata din kilele de seminte rontaite (e imposibil sa mananci atatea seminte incat sa te „intoxici” cu vitamina E), insa daca iei prea multe suplimente cu vit. E (chiar daca scrie pe ele ca-s naturale; buna gluma: pastile naturale), ai toate sansele sa afli pe pielea ta cum e cu excesul asta de vitamine.