Sfat!

•  
    • 2 mesaje
    1 Iun 2014, 12:29
    0 0
    Am vazut ca nu exista categoria de "Ginecologie" asa ca voi scrie aici. Am folosit anticonceptionale Marvelon 21 in prima zi a ciclului menstrual insa le-am oprit dupa 9 zile deoarece nu mai scapam de spotting(stiu ca ar fi trebuit sa am rabdare dar ma simteam si unpic dizzy de la ele). Ideea e ca dupa intreruperea lor,a doua zi a aparut  sa am un fel de menstra spun "un fel"fiindca nu e asa abundenta dar mi-au aparut cosuri si am avut si dureri puternice de burta. Credeti ca o sa dispara? De doua saptamani tot umblu cu absorbante si simt ca inebunesc...
  •  
    • 8 mesaje
    1 Iun 2014, 16:50
    0 0
    Buna, anticonceptionalele ti-au fost recomandate? daca nu rugamintea mea e sa consulti un medic ginecolog.Acestea nu se iau dupa ureche sau nu se iau deloc.Mai sunt si alte solutii.
  •  
    • 2 mesaje
    1 Iun 2014, 21:01
    0 0
    da,intr-adevar am gresit. Le-am luat dupa ureche. S-a oprit observ. In schimb imi este frica ca spottingul sa nu reapara. Acum este un fel de spotting. Sa speram ca este un fel de "sfarsit" avand in vedere ca nu le mai iau. Oricum o sa imi fac programare la medic cat de curand
  •  
    • 5144 mesaje
    1 Iun 2014, 22:37
    0 0
    catrino, tu crezi ca anticonceptionalele sunt bomboane? nici macar vitaminele si alte suplimente alimentare nu trebuie luate fara niste analize, desi toata lumea practica asta.
    cand o sa invatam oare regula asta?...
  •  
    • 10065 mesaje
    1 Iun 2014, 23:45
    0 0
    basilio said:catrino, tu crezi ca anticonceptionalele sunt bomboane? nici macar vitaminele si alte suplimente alimentare nu trebuie luate fara niste analize, desi toata lumea practica asta.
    cand o sa invatam oare regula asta?...

Pentru vitamine trebuesc analize ?

•  
    • 5144 mesaje
    2 Iun 2014, 11:56
    1 0
    da, victor. nu numai deficienta, ci si excesul de vitamine si minerale poate crea probleme organismului. unele se pot rezuma la „creste riscul de...”, dar altele sunt cu efecte clare.
  •  
    • 8 mesaje
    7 Iun 2014, 15:16
    0 0
    draga mea catrino, la general vorbind depinde de unde consumi tu vitaminele.....cele de origine naturala, organica putem sa ni le administram fara numar,....cat despre cele farmaceutice sau eu stiu ce providenta mai au nici nu le recomand.....parerea mea...
  •  
    • 4346 mesaje
    7 Iun 2014, 19:40
    0 0
    providenta?????????????? vrei sa zici provenienta!!!
  •  
    • 5144 mesaje
    7 Iun 2014, 20:49
    0 0
    1. e clar, anda are un sistem de alarma care se activeaza la anumite cuvinte cheie
    2. alesandra (sau „alexandro”, ca poate intelegi astfel de unde a provenit exprimarea „catrino”) cred ca e cat se poate de clar ca aici se vorbeste despre pastile. iar atentionarea cu privire la excesul de suplimente este valabila si pt asa-zisele suplimente naturale.
    nu va ajunge nimeni sa aiba probleme de la prea multa vitamina E luata din kilele de seminte rontaite (e imposibil sa mananci atatea seminte incat sa te „intoxici” cu vitamina E), insa daca iei prea multe suplimente cu vit. E (chiar daca scrie pe ele ca-s naturale; buna gluma: pastile naturale), ai toate sansele sa afli pe pielea ta cum e cu excesul asta de vitamine.