Protectie solara
-
21 Mai 2014, 11:520 0Hey, am multe alunite pe corp, din acelea micute care nu sunt iesite din piele si am aflat de curand ca lotiunile de protectie solara protejeaza de obicei numai impotriva razelor UVB, cele UVA trec in piele, fiind si cele mai periculoase. Asa ca va recomand sa folositi lotiuni de protectie solara bio pt ca astea formeaza un fel de oglinda pe pielea si impiedica ambele tipuri de raze sa patrunda. Eu mi-am luat niste creme bio din gama Eco Cosmetics de pe organik.ro, am incercat doecamdata doar pe cele cu protectie solara 50, dar sunt multumita de ele, chiar cred ca am facut o investitie buna. Si-a mai luat cineva ceva de pe organik.ro care merita impartasit?
-
26 Mai 2014, 13:02Eu nu am luat de la Organik, dar folosesc o crema foarte buna de la Lady's este antirid se numeste Victoria beauty cu protectie UVA si UVB. Contine ulei de avocado, si acid hyaluronic pentru netezirea ridurilor. Este foarte buna, hidrateaza si protejeaza impotriva radiatiilor soarelui. O gasesti in catalog crema Victoria codul VIC77010:
http://ladys-az.blogspot.ro
Acest mesaj a fost editat de către emsimo: 26 Mai 2014, 13:03