antibiotic si candidoza?
-
1 1Buna fetelor,
De cateva zile ma lupt cu o raceala groaznica si am tot incercat sa o tratez cu remedii naturiste, incercand sa evit pe cat posibil antibioticele. Dar am fost la medic si dupa toate analizele...tot antibiotic mi-a recomandat - fiind singura solutie in cazul meu acum :(
Problema mea cu antibioticele e alta...ca dupa fiecare cura cu ele, ma trezesc cu candidoza si mancarimi si scurgeri...si trebuie sa iau si tratamentul pentru asta...
Voi stiti cumva cum sa evit aceasta neplacere din nou? -
camispataru said:Buna fetelor,
De cateva zile ma lupt cu o raceala groaznica si am tot incercat sa o tratez cu remedii naturiste, incercand sa evit pe cat posibil antibioticele. Dar am fost la medic si dupa toate analizele...tot antibiotic mi-a recomandat - fiind singura solutie in cazul meu acum
Problema mea cu antibioticele e alta...ca dupa fiecare cura cu ele, ma trezesc cu candidoza si mancarimi si scurgeri...si trebuie sa iau si tratamentul pentru asta...
Voi stiti cumva cum sa evit aceasta neplacere din nou?
Daca vei lua antibioticele intotdeauna cu SANA, KEFIR sau LAPTE BATUT nu vei avea probleme cu candida.
O alta solutie sunt probioticele de la farmacie, luate odata cu antibioticul!
Anbtibitocul distruge flora microbiana buna a stomacului, de acea trebuie asociat cu bacterii bune care sa asigure echilibru si mediu sanatos in stomac. bacteriile bune sunt continute in sana, Kefir, lapte batut sau capsulele de probiotice.
Dar nu uita, INTOTDEAUNA cand iei o pastila de antibiotic, o iei ori cu lactatele mentionate mai sus, ori cu o capsula de probiotic si nu vei avea niciodata probleme cu candida. -
Multumesc pentru sfat, insa am fost la medicul meu si mi-a recomandat, pe anga antibiotic, tratament asociat cu Feminella Vagi C - tocmai pentru a pastra echilibrul floreivaginale si a nu mai avea episoade cu candidoza dupa tratamentul cu antibiotice (la care se pare ca sunt oarecum predispusa..). AM urmat tratamentul si a fost foarte bun, mai ales ca este 100% natural, ceea ce m-a incantat si mai tare.
-
Buna ziua.Va recomand 2 antibiotice naturale cu adevarat eficiente capsulele Biomicin si Biomicin forte sau uleiurile esentiale Biomicin care se poate administra de la 3 ani, cate 1-2 picaturi intr-o lingurita de miere de 2-3 ori pe zi.Nu au efectele adverse ale antibioticelor de sinteza iar eficienta lor este dovedita pe aromatogramele realizate comparativ cu antibiogramele clasice.
Pentru candidoza sunt recomandate capsulele Clorofila care au si un efect alcalinizant iar pentru candidoza vaginala se pot folosi in plus ovule naturale Ginosept in cure de 6-18 zile.
Acest mesaj a fost editat de către Medic.Fares: -
Medic.Fares said:Buna ziua.Va recomand 2 antibiotice naturale cu adevarat eficiente capsulele Biomicin si Biomicin forte sau uleiurile esentiale Biiomicin care se poate administra de la 3 ani, cate 1-2 picaturi intr-o lingurita de miere de 2-3 ori pe zi.Nu aui efectele adverse ale antibioticelor de sinteza iar eficienta lor este dovedita pe aromatogramele realizate comparativ cu antibiogramele clasice.
Pentru candidoza sunt recomandate capsulele Clorofila care au si un efect alcalinizant iar pentru candidoza vaginala se pot folosi in plus ovule naturale Ginosept in cure de 6-18 zile.
Acest mesaj a fost editat de către camada: