Menstruatie

•  
    • 2 mesaje
    21 Apr 2014, 17:11
    0 0
    Buna as vrea sa stiu daca este grav, luna trecuta mi-a venit menstruatia normal in 2 pana in 6, apoi la sfarsitul lunii in 29 (luna avand 30 de zile) si ma tinut pana in 3 luna asta, iar acum suntem in data de 21 si inca nu mi-a venit menstruatia, ce nu pot sa inteleg este faptul ca a doua oara cand mi-a venit pentru ce lun a fost daca a fost intre ambele lunii.   
  •  
    • 5609 mesaje
    22 Apr 2014, 03:04
    1 0
    Maria050801 said:  Buna as vrea sa stiu daca este grav, luna trecuta mi-a venit menstruatia normal in 2 pana in 6, apoi la sfarsitul lunii in 29 (luna avand 30 de zile) si ma tinut pana in 3 luna asta, iar acum suntem in data de 21 si inca nu mi-a venit menstruatia, ce nu pot sa inteleg este faptul ca a doua oara cand mi-a venit pentru ce lun a fost daca a fost intre ambele lunii.   

Cred ca ai uitat sa numeri!
    - din 2 martie pana in 29 martie - sunt 28 de zile
    - din 29 martie pana in 21 aprilie - sunt doar 24 de zile
    Deci, ziua cand trebuie sa-ti vina ciclul luna asta este  25 Aprilie.

•  
    • 5609 mesaje
    22 Apr 2014, 03:59
    0 0
    Nu te mai incurca in calcule unde numeri cate zile te tine un ciclu, ca nu ajuta pe nimeni, doar daca  ai ciclul nu se mai opreste sau se repeta mai des de 2 -3 sapt.

Numara cate zile sunt de la prima zi a ciclului anterior pana la prima zi a ciclului urmator.
    In cazul tau, iti spun eu ca ti le-am numarat, sunt 28 de zile.
    Deci ciclul tau se succede la fiecare 28 de zile.
    ASta este important sa tii minte!

Apoi mai sunt zile de ovulatie, zile fertile, dar astea sunt importante doar atunci cand iti incepi viata sexuala.

•  
    • 2 mesaje
    22 Apr 2014, 10:53
    0 0
    Multumesc, dar eu m-am speriat putin deoarece nu inteleg de ce mi-a venit menstruatia in 29 martie si a tinut pana in 3 aprilie, odata ce mia venit si la inceputul luni din 2 pana in 6, eu vroiam sa stiu daca cineva poate sa ma lamureasca a doua oara pentru ce luna ar fi fost . Nu te contrazic, sincer chiar nu m-am gandit la cele 28 de zile, fara sa vreau, era prea ingrijorata si nu stiam ce sa inteleg deoarece mie la un timp anume imi vie cateva luni la inceutul luni, apoi mijloc, apoi sfarsit cam asa decurge si ma gandeam, ca era posibil sa fii venit cu 2-3 zile inainte, ceea ce de multe ori e posibil...
  •  
    • 5609 mesaje
    27 Apr 2014, 13:16
    0 0
    Maria050801 said:Multumesc, dar eu m-am speriat putin deoarece nu inteleg de ce mi-a venit menstruatia in 29 martie si a tinut pana in 3 aprilie, odata ce mia venit si la inceputul luni din 2 pana in 6, eu vroiam sa stiu daca cineva poate sa ma lamureasca a doua oara pentru ce luna ar fi fost . Nu te contrazic, sincer chiar nu m-am gandit la cele 28 de zile, fara sa vreau, era prea ingrijorata si nu stiam ce sa inteleg deoarece mie la un timp anume imi vie cateva luni la inceutul luni, apoi mijloc, apoi sfarsit cam asa decurge si ma gandeam, ca era posibil sa fii venit cu 2-3 zile inainte, ceea ce de multe ori e posibil...

Ti-am mai spus ca nu conteaza cate zile tine ciclul tau lunar, 2 sau 10zile -  nu are importanta! Nu te mai lega de zilele alea ca te incurci!

Numara INTOTDEAUNA de la PRIMA ZI a ciclului de luna trecuta, pana la PRIMA ZI a ciclului de luna asta!
    Nu uita! O luna are 30 sau 31 de zile si este perfect normal sa-ti vina de 2 ori pe luna: de exemplu: daca iti vine pe data de1 ale lunii, cu siguranta iti va venii si pe  28 ale lunii, pentru ca se succede la 28 de zile!