Tratarea tusei cu produse naturale

•  
    • 66 mesaje
    17 Apr 2014, 12:39
    2 0
    Micutul meu are 6 ani si trebuie sa va spun ca atunci cand racea, tusea din toti rarunchii. Imi era mila sa il vad cum se chinuie asa ca m-am documentat pe internet si am gasit cea mai buna alternativa naturista pentru tratamentul tusei. Este vorba despre Septusin. Acesta este un produs natural, ce contine ulei de eucalipt, radacina de lemn dulce si apa purificata, si trateaza afectiuni ale cailor respiratorii precum bronsite, faringite, laringite, sinusite, astm bronsic si altele. L-am cumparat de pe http://www.ropharma-healthcare.ro . Eu vi-l recomand cu mare drag, deoarece baiatul meu s-a simtit mult mai bine dupa tratamentul cu Septusin.  
  •  
    • 248 mesaje
    22 Apr 2014, 12:42
    0 0
    Al meu face 3 ani in mai si tuseste periodic. Incepe sec si apoi expectoreaza. Acum are si mucisori copti. Eu i-am dat sirop Coughend, fara zahar si cu o gramada de plante care ajuta plamanii sa respire. Deocamdata da rezultate si asta, dar am sa il incerc si pe cel recomandat de tine. Cu plafarul nu dai niciodata gres! Multumesc pentru pont!
  •  
    • 4 mesaje
    7 Mai 2014, 12:46
    0 0
    In tratamentul infectiilor virale , fungice și bacteriene putem folosi http://green-master.ro/antibiotic-natural-apa-argintata-ioni-bio-natural-infectii-trateaza
  •  
    • 128 mesaje
    29 Mai 2014, 15:30
    0 0
    Buna ziua.Pentru tratarea infectiilor din raceala si gripa se pot administra de la varsta de 3 ani Biosept plus soltie de uleiuri esentiale, un foarte bun antibiotic natural care se administreaza cate 1-2 picaturi amestecate cu putina miere intr-o lingurita de 3 ori pe zi.La cei mai mici se poate administra siropul Biosept.Pentru tuse este siropul Plantusin, care se administreaza cate 1 lungurita de 2-3 ori pe zi.
    Inhalantul Hapciu este decongestionant si dezobstruant nazal si bronsic.Se pot face inhalatii la copii peste 6 ani.Pentru sugari si copiii mici care nu pot face inhalatii, recomandam utilizarea sub forma de aromaterapie (candela de aromaterapie).

Se recomandă efectuarea inhalaţiilor 7-10 zile

Se pun 10 picături într-un vas cu 2 litri de apă fierbinte. Timp de 10 minute se inhalează vaporii degajaţi stând aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare şi ochii închişi.

Se face 1 inhalaţie pe zi, de preferinţă seara.

Pentru aromaterapie se pun în candelă câte 5-10 picături în puţină apă. Atenţie: nu se lasă candela fără apă şi la îndemâna copiilor.

Se poate folosi si in aparatul de aerosoli.