recomandare spital/tumoare vezica

•  
    • 47 mesaje
    16 Apr 2014, 16:31
    1 0
    Buna,

Eu am avut o problema de sanatate despre care nu discut atat de deschis, insa sper ca experienta mea ar putea sa va ajute si pe voi. Acum un an am fost diagnosticata cu tumora benigna de vezica, singura optiune fiind indepartarea acesteia. Doctorul meu mi-a recomandat sa merg la Spitalul Sf. Constantin din Brasov, deoarece au o sectie de urologie extrem de moderna cu aparatura de ultima generatie si doctori profesionisti. Astfel am ajuns sa fiu operata de dl. Doctor Vitalie Mogoreanu – un medic de nota 10, care a folosit o procedura inovatoare de rezectie transuretrala a tumorilor vezicale ( TUR-V). Durerile au fost minime si beneficiile s-au simtit aproape imediat. Acum, dupa un an, ma simt excelent! Va recomand Spitalul Sf. Constantin daca aveti astfel de probleme!

•  
    • 66 mesaje
    17 Apr 2014, 11:14
    0 0
    Hello, si eu am avut o experienta similara la acel spital. De curand am fost diagnosticata cu tumora vezicala, care mi-a dat ceva batai de cap, atat fizic cat si psihic. Eu am o foarte mare frica de tot ce tine de spitale, medici, si operatii, asa ca am amanat putin acest consult, dand vina pe alte lucruri. In final, am mers la spitalul Sf.Constantin si am stat de vorba tot cu domnul doctor Vitalie Mogoreanu un medic exemplar pentru toti medicii din Romania. Atat dansul, cat si restul personalului au dat dovada de profesionalism, operatia a fost relativ usoara, fara dureri grele, doamnele anesteziste foarte dragute si amabile. Conditiile mi-au satisfacut toate pretentiile. Merita sa mergeti la spitalul Sf. Constantin!
  •  
    • 4 mesaje
    17 Apr 2014, 12:06
    0 0
    Michaela_ela said:Buna,

Eu am avut o problema de sanatate despre care nu discut atat de deschis, insa sper ca experienta mea ar putea sa va ajute si pe voi. Acum un an am fost diagnosticata cu tumora benigna de vezica, singura optiune fiind indepartarea acesteia. Doctorul meu mi-a recomandat sa merg la Spitalul Sf. Constantin din Brasov, deoarece au o sectie de urologie extrem de moderna cu aparatura de ultima generatie si doctori profesionisti. Astfel am ajuns sa fiu operata de dl. Doctor Vitalie Mogoreanu – un medic de nota 10, care a folosit o procedura inovatoare de rezectie transuretrala a tumorilor vezicale ( TUR-V). Durerile au fost minime si beneficiile s-au simtit aproape imediat. Acum, dupa un an, ma simt excelent! Va recomand Spitalul Sf. Constantin daca aveti astfel de probleme!

•  
    • 4 mesaje
    17 Apr 2014, 12:13
    0 0
    INCREDIBIL DAR ADEVARAT!
    eu am fost la un cabinet naturist in Bucuresti cu alte probleme cu o depresie dar va spun ce cazuri am vazut acolo.
    ma bucur sa va pot fi de folos.
    Era o doamna cu un cancer cu metastaze si medicii au ptimis-o acasa sa moara acestea sun vorbele ei stand la rand sa intru la consultatie.Acum ma aratat niste analize dar mie nu-mi venea sa cred ca ea a avut asa ceva arata super bine si ea spunea ca se simte foarte bine. Mergeti si dumneavoastra sunati la te.0766488202 si vb. si vedeti in ce masura va poate ajuta.
    Pe mine m-a ajutat perfect Am scapat de tratamentul de la psihiatrie si dorm si sunt foarte bine.
    SANATATE TUTUROR