Micsorare sani

•  
    • 47 mesaje
    10 Apr 2014, 14:51
    1 0

Eu am avut probleme cu sanii mei prea mari, pentru ca ma deranjau si la sport, unele bluze nu-mi veneau, plus ca odata cu vremea s-au si lasat. In toamna asta, mi- am facut in sfarsit operatia de micsorare de sani si am apelat la dl. Doctor Dobos, pe care il puteti gasisi aici www.drdoboscalin.ro. Mi s-a parut un doctor profesionist, mi-a explicat mereu toate etapele prin care voi trece si m-a ajutat chiar si dupa operatie, cand eram speriata de acomodarea cu noii mei sani. Vi-l recomand cu incredere, rezultatul este minunat, sanii mei au un aspect natural, iar vindecarea a fost rapida si fara complicatii.

•  
    • 5609 mesaje
    10 Apr 2014, 23:17
    0 0
    Dupa cate acuzatii s-au adus la adresa acestui dr. Dobos, eu as fugii de el...mancand pamantul!

Cititi si va ingroziti:
    http://www.ziarulring.ro/stiri/editorial/206651/Unde-se-ascunde-dr-Calin-Dobos-

•  
    • 5 mesaje
    16 Apr 2014, 17:19
    1 0

Buna, eu am gasit informatii utile pe site-ul acesta http://www.drdoboscalin.ro inainte sa ma operez la sani si m-a ajutat sa inteleg cum sentelesul meu la toate nelamuririle si temerile mele si am decis sa ma operez. Sunt foarte incantata de rezultat, sanii mei arata minunat, exact cum imi doream, iar recuperarea a fost rapida si fara complicatii. Vi-l recomand cu incredere!

•  
    • 5609 mesaje
    28 Apr 2014, 11:10
    0 0
    Multumim de informatie dar increderea in doctorul ala ne-a fost daramata dupa ce am citit despre esecurile lui si despre moartea acelei femei.
    ca atare, va sfatuiesc sa fugiti de medicul asta, cauatti ceva foarte bun, daca tot dati un ban, macar nu riscati sa fiti ghioniste pe masa astuia. 
  •  
    • 1 mesaje
    15 Iun 2014, 21:24
    0 0
    buna si eu am aceeasi problema,am sanii foarte mari si din cauza lor am dureri de spate,de ceafa si mentionez ca stau de dimineata pana seara cu sutien,nu pot sa stau fara el,nu stiu ce sa mai fac as face operatie de micsorare dar am inteles ca daca nu esti asigurata nu te opereaza.
  •  
    • 83 mesaje
    8 Mar 2016, 13:19
    0 0
    Concurs fetelor pe www.drdoboscalin.ro
  •  
    • 83 mesaje
    8 Mar 2016, 13:19
    0 0

https://facebook.com/story.php?story_fbid=10153530527645857&substory_index=0&id=390122420856
  •  
    • 5609 mesaje
    9 Mar 2016, 06:03
    0 0
    vezi ca FB-ul a sters postarea aia, linkul nu mai este accesibil.

•  
    • 11561 mesaje
    9 Mar 2016, 13:50
    0 0
    Michaela_ela said:

Eu am avut probleme cu sanii mei prea mari, pentru ca ma deranjau si la sport, unele bluze nu-mi veneau, plus ca odata cu vremea s-au si lasat. In toamna asta, mi- am facut in sfarsit operatia de micsorare de sani si am apelat la dl. Doctor Dobos, pe care il puteti gasisi aici www.drdoboscalin.ro. Mi s-a parut un doctor profesionist, mi-a explicat mereu toate etapele prin care voi trece si m-a ajutat chiar si dupa operatie, cand eram speriata de acomodarea cu noii mei sani. Vi-l recomand cu incredere, rezultatul este minunat, sanii mei au un aspect natural, iar vindecarea a fost rapida si fara complicatii.

Sa  nu  mi  spui  ca  esti  Simona???

•  
    • 11561 mesaje
    9 Mar 2016, 13:51
    0 0
    Fetelor , eu o am prea mare!!!!!
    Ce as putea sa fac?????????
    Rog ajutor urgent!
    Multumesc!